sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Hola Amigo!

Kävimme viime viikolla hyödyntämässä Cityn Syö 10 € - viikkoja. Tykkään tuosta konseptista mielettömästi; kympillä kunnon annos, se nimittäin on harvinaista Helsingissä nykyään.

Paikaksi valitsimme Amigon, koska emme olleet ystäväni kanssa koskaan käyneet tuossa Tehtaankadun ravintolassa. Aivan mieletöntä muuten, Amigo on perustettu jo vuonna 1971! Kun katsoo nykymenoa, ravintoloita tulee ja menee, yli 40 vuotta mukana Helsingin ravintolaskenessä on aika huikea suoritus.

Kympillä sai todella paljon ruokaa. Isot annokset kanaa valitsemallamme kastikkeella, ja alkuun tuli yllärinä vihreää salattia ja aivan mielettömän hyvää talon oliivileipää. Tämä oli tosi kiva lisä talon puolesta! 

Leipä oli ihan huippuhyvää.

Kana nyt oli sellaista aika perushuttua, jota löytää esim. huoltoasemilta. Valmis bernaise -kastike, ranskalaiset (perunoita ei saa vaihtaa tai tulee lisämaksu oli tarjoilijan tiukka huomautus heti kättelyssä) ja teollisen tuntuinen broileri. 

Ei tässä mitään erikoista, tässä huoltsikalla syömässä...

Olimme oikein tyytyväisiä Syö 10 € - tarjoukseen, hinta-laatu todellakin kohillaan. Mutta, en kyllä maksaisi tuosta annoksesta sen normaalihintaa, joka taitaa olla 20 € luokkaa (kanaa pippurikastikkeella). Voin nimittäin syödä kahdellakympillä paremminkin. Voisin kyllä antaa toisen mahdollisuuden ja tilata Amigon pihvin, joita on kovasti kehuttu.

Palvelu hiukan mätti. Ei siinä siis mitään suurta vikaa ollut, mutta ei kyllä tehnyt mieli jättää tippiäkään. Meille todettiin heti ovella; ai ei teillä ole varausta, jaahas. Katse kertoi että tytöt teillä ei ole toivoakaan saada pöytää. Noh, toinen tarjoilija huikkasi että yksi pöytä on vapaana, ja pääsimme syömään. Laskua yritimme pyytää pitkään, mutta emme saaneet tarjoilijoihin mitään katsekontaktia. Lopulta saimme maksettua kun ystäväni kävi huikkaamassa että voisimme maksaa. Eihän tämä mitään, kiire ilta, mutta kun viereinen pöytä joutui tekemään saman. Eli vähän huomiota asiakkaisiin pliis... Mutta kaiken kaikkiaan ihan ok reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti