torstai 24. huhtikuuta 2014

Lasipalatsi: Helsingin helmi

Olen käynyt ravintola Lasipalatsissa muutaman kerran, ja aina olen tykännyt ruuasta todella paljon. Ei kikkailuita, suomalaista ruokaa laadukkaasti ja hyvä palvelu sekä loistava sijainti.

Vietimme muutama viikko sitten isoäitini 75-vuotis päiviä Lasipalatsin Helsinki-kabinetissa. Päivä oli täydellinen, ja mummi oli tyytyväinen. Ruoka oli hyvää ja runot ja laulut raikasivat!

Parsaa, skagen, mätiä.

Kuhaa Mannerheimin tapaan. Seuraksi mahtava Alsacen Riesling.

Härän sisäfile ja puikulaperunapyre.

Lakka Creme Brulee, isoäitini all time favorite.

Suosittelen! Erityisesti minulle on aiemmilta käynneiltä jäänyt mieleen poron sisäfile, joka on täällä NIIN hyvää. Muista myös Lasipalatsin blini- ja parsaviikot, jolloin saa syödä blinejä ja parsaa niin paljon kuin jaksaa; lisukkeita kuitenkin vain rajallinen määrä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti