perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kiss my Turku

Turku on mielestäni Suomen toiseksi paras kaupunki. Jos en asuisi Helsingissä, asuisin mieluusti Turussa. Sopivan kokoinen keskusta, kivoja putiikkeja, ja mikä tärkeintä, mahtavia ravintoloita ketjuhelvettien ulkopuolella. Ja niin, Turussa parhailla paikoilla vaikuttaa yksityiset raflat. Käväisin Turussa pari viikkoa sitten, ja nautin.

Blankosta Dynamoon ja Hesen kautta kotiin?

Ei tällä kertaa, vaan nätisti lounaalla...

...joka oli superhyvää!

Heti ensimmäiseksi piti yrittää päättää mihin haluaa syömään. Noh, mahdollisuus oli pe ja la lounas, muut ruoka-ajat olivat jo buukattu. Blankon lounas oli mahtivalinta. Tuon herkullisen lohi-annoksen sai lounarilla, kun Helsingissä tästä olisi maksanut lounaalla sen 15€. Ja hyvää oli, suosittelen Blankon lounasta!

Ravintola Maunon mini-herkkuja Samppanjamarkkinoilla. Toast Skagen oli to die for.

Di Trevin oikein mukiinmenevä pizza. Lauantaina oli niin ruuhkaisaa Tintåssa ja muissa suosikeissa, että piti valita ravintola hieman joelta poispäin. Aurinko paistoi ja terassilla oli lämmin. Ihanaa!

Haluan Turkuun uudestaan. Turulla on aivan mahtava kesäkamppis Kiss my Turku, niinkuin viime vuonnakin. Minulle Turku on yhtä kuin design, putiikit ja ihanat raflat. Ja tietysti huippuruoka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti