sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syksyn kahvilat Helsingissä

Syksy, tylsää. Olen kesäihminen päästä varpaisiin, nenästä napaan, ja syksy merkitsee minulle kylmyyden alkamista ja pimeyttä. Hyrrr ja hui! Mutta, jos tiedät paikat, voit vielä lämmitellä Helsingin terasseilla.

Mattolaituri, Helsinki

Monissa paikoissa varsinkin etelä-Helsingissä on epäilyttävän tuulista, ja aurinkoisenakin syyspäivä kylmä. Mutta, pari vinkkiä, jossa auringonpaisteella ok lämmin, tai voit kääriytyä huopaan;

- Mattolaituri. Ihana ja tyylikäs paikka. Kuuma kaakao testattu viikko sitten, ja tarkeni hyvin, koska tähän ei yleensä tuule hirmuisesti. Kova hintataso tosin, 5,50€ kaakao joka ei oikein ollut mistään kotoisin. Järkytyin kun kuulin hinnan pulla + kaakao = 9€. Kiva.

- Café Carusel. Suojaisa terassi jonne paistaa aurinko. Huopia saatavilla ja kohtuullinen hintataso. Ajoittain kummallinen, jopa töykeä palvelu. Asiakaspalvelussa parantamista. Aina jono, mutta hyvät kahvit. Latte testattu hiljattain, ok mutta jäälatte ei hyvä.

Sitten löydöt baarien terasseista;

- Teereenpeli Kamppi. Upea olutvalikoima ja sisäpihan lämmitetty terassi. Oluenrakastajalle.

- Villi Väinö, Kalevankatu. Mahtava paikka katsella ihmisiä esim. perjantai-iltana. Lämmitetty avoin terassi, huopia satavilla ja meno jatkuu villinä alakerran tanssilattialla.

Siinäpä muutama, eli voimme hyvinkin nauttia terassi-elämästä vielä hetken verran, kunhan ei ole hyytävän kylmä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti