keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ravintolapäivä 15.2.

Ravintolapäivä on kyllä huikea konsepti. Vielä kun saisi tarjoilla viiniä niin aah! Kävin muutamalla kojulla maistelemassa herkkuja Ravintolapäivänä 15.2.:

Makkaralla aloiteltiin..

Faijan valkosipulin juusto-jalapenomakkara. Hyvää oli, ja aivan mielettömän hyvät itse tehdyt lisukkeet! 4/5.

Bacon & Facon

Espalla oli paljon ruokaa, valitsin yhden annoksen Bacon & Facon kojusta, banaania, toffeeta ja pekonia. Syntisen hyvää! 5/5.

Ranskalainen sipulikeitto

Sitten vielä sipulikeitolle Kolmen Sepän patsaalle. Kuulin huhua että lientä keiteltiin kolme päivää, ja uskon sen, niin herkkua tämä oli grillatun leivän ja gratinoidun gryere-juuston kera. Hinta tosin aika kova, tultu rahaa tekemään, 6€ annos. 4/5.

Kaiken kaikkiaan tuntui, että hinnat olivat kovasti nousseet ja paikalle oli ilmaantunut myös rahaa kerääviä järjestöjä tms. Vielä pari vuotta sitten Ravinolapäivän kojujen tarkoitus oli tarjota ruokaa ja maksaa kulut, nyt tarkoituksena monella oli kerätä rahaa esim. reissua varten ja euronkuvat silmissä tietty.

Odotan jo kovasti seuraavaa ravintolapäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti