torstai 25. heinäkuuta 2013

The startRakastan ruokaa, se on fakta ja kaikki läheiseni sen tietävät. Olen ajatellut blogin perustamista jo pitkään, mutta nyt oli oikea aika. Nautin ravintolakokemuksista, ja haluan jakaa ne myös teidän kanssa, sillä itse arvostan hyviä ravintola- ja ruokavinkkejä. En harrasta kokkaamista, se on lähinnä jokapäiväinen pakollinen juttu. Nautiskelu on se minun lemppariosioni :)


Olen asunut Lontoossa noin vuoden verran, ja kohta on paluu Helsinkiin edessä. Matkustelu on lähellä sydäntäni, ja lähden reissuun aina kun se on mahdollista. Tiedän, että reissatessa on hankala löytää hinta-laatusuhteeltaan sopivaa ravintolaa, ja ajattelin vinkata teille Lontoon lemppareistani sekä muiden kaupunkien ravintolakokemuksista.

Tervetuloa!
I love food, that's a fact. I have been thinking of blogging for a long time now, but just until recently I have been too lazy to set up my own page. I enjoy restaurant experiences, and I want to share them with you, since personally I appreciate good restaurant tips. Enjoying the food is my part, cooking is an everyday thing that I don't enjoy that much. 


I have been living in London for about a year now, and I am moving back to Helsinki in near future. Travelling means a lot to me, and I pack my bag everytime when it's possible. I know that when travelling, it can be difficult to find a nice restaurant with reasonable prices, and that's why I want to share my tips with you.

Welcome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti