perjantai 16. elokuuta 2013

Jamie Oliver's Diner - Pop Up

Jamie Oliver on yksi lempparikokeistani, hänen reseptinsä ovat mielestäni simppeliä perusruokaa, ja Jamie's Italian on Lontoossa yksi lempiravintoloistani. Jamie Oliver on ainakin UK:ssa iso nimi, ja herra on brändännyt nimellään melko paljon ruokaan liittyviä asioita, uusimpana Diner- ravintola.

Kävimme heinäkuun lopulla Jamien Diner- ravintolassa, sillä muistelin että sieltä saa ihanan rasvaista comfort foodia. Diner on Pop Up, eli auki vain rajoitetun ajan. Noh, pääsimme paikalle ja jonossa meni melkein puoli tuntia, kunnes saimme pöydän. Lontoossa monissa ravintoloissa ei siis oteta pöytävarauksia, vaan asiakkaat jonottavat paikan päällä saadakseen pöydän.


Comfort food here we come!
Paikka on siis auki vain "toistaiseksi, rajoitetun ajan"

Tällä kertaa jonotus oli lyhyt, mutta monissa trendipaikoissa odotus voi olla jopa pari tuntia seurueen koosta riippuen. Dinerin sisustus oli mielenkiintoinen, mm. muovinen jättidinosaurus roikkui aulan katosta. Anyways, siihen ruokaan. Muistin, että täältä saa ihania hodareita, joista oli ulkona menussa vieläpä kuvat.

Hot Dogs, yummy!

Noh, tässä se todellinen menu, eli eipä hodareita näy. 
Olimme aika tympääntyneitä, kun saimme kuulla että hodarit ovat saatavilla vain katutason pikaruokakiskasta. Noh, ei auttanut hodarihimoissa muu kun siirtyä takaisin alakertaan. Tässä vaiheessa hirmuisessa nälässä jonossa puoli tuntia odottaneena alkoi pikkasen hermoja kiristää. Pääsimme kuitenkin loppujen lopuksi hodareille, jotka olivat huisin hyvät!

Smokin' Dog

 Maistoimme Smokin' Dogia ja Chilli Dogia. Voin lämpimästi suositella, hinta-laatusuhde kohillaan ja kyllä se Jamie vaan osaa. Pisteenä i:n päälle loistava sijainti turistin näkökulmasta; Jamie's Diner sijaitsee Piccadilly Circuksen metroaseman vieressä.

Lisätietoja: Jamie Oliver's Diner London


Awesome hot dogs in London, at Jamie's Diner Pop Up restaurant. Very good taste and price, but be aware that those delicious hot dogs are available only at the street level mini-diner!

More info at: Jamie Oliver's Diner London

Street level Mini-Diner for those Hot Dogs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti