tiistai 17. syyskuuta 2013

Boulevard Social

Kävimme tässä eräänä iltana Helsingin Bulevardilla sijaitsevassa Boulevard Socialissa. En ollut käynyt kyseisessä ravintolassa aiemmin, ja meidän teki mieli pientä naposteltavaa ja hieman viiniä. Vaikka oli perjantai-ilta, Boulevard Socialin terassilla oli hyvin tilaa aurinkoisena myöhäiskesän iltana. Tämä ravintola on erityisen ihana, sillä kaikki annokset on tarkoitettu jaettaviksi, joten pystyimme tilaamaan pieniä annoksia ja samalla maistelemaan useita eri makuja.

Boulevard Socialin nettisivuilla ravintolaa ja sen makumaailmaa kuvataan näin:

"Boulevard Social on Helsingin ensimmäinen Välimeren ympäristön makuihin keskittynyt ravintola. Ajattele raikkaita yrttejä ja sitrushedelmiä, rouhittuja pähkinöitä, paahdettuja mausteita, maailman parhaita oliiviöljyjä, mehukasta lihaa ja marokkolaisen torin väriloistoa, niin pääset lähelle Boulevard Socialin makupalettia."

Menun ja yhteystiedot löydät Boulevard Socialin nettisivuilta. 

Ruoka oli hyvää ja tunnelma täydellinen, edes Bulevardin hälinä ei haitannut. Söimme seuraavanlaisia herkkuja....

gazpacho & prawn coctail

kofta & yogurt dressing

lamb hot dogs

truffle & cauliflower scallops

same same... yummy!

Kaikki mitä maistoin, oli todella hyvää. Erityisesti mieleen jäivät täydelliset kampasimpukat. Sen lisäksi että ruoka oli maukasta, oli se mielestäni kohtuuhintaista. Iso lasi viiniä ja herkkuja pieneen nälkään yht. 42 €, tippien kera.

Suosittelen lämpimästi!


I have wanted to visit Boulevard Social since it was opened. This one warm late summer night, we went to Boulevard Social for wine and snacking. The portions are perfect to be shared, and the food is awesome. It is located in the Helsinki city center, Bulveardi 6. The total bill for a big glass of wine and the food for small hunger was only 42 € - not bad. I can recommend this place; they have awesome menu and the atmosphere is warm and welcoming. Highly recommended!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti