maanantai 25. tammikuuta 2016

Lontoo-vinkki: Jamie's Italian

Lontoossa Jamien italialainen on vaan must! Olen käynyt täällä joka ikinen kerta syömässä kun käyn Lontoossa. Viime vuonna taso oli huonontunut mutta nyt taas mielestäni parantunut. Jamie Oliverin ideoima ja omistama ravintolaketju tarjoaa tuoretta pastaa ja ihania antipastolautasia. Unohtamatta muita italialaisia herkkuja. Pastat tehdään paikan päällä joka aamu.


Oli ihana istahtaa Covent Gardenin shoppailujen välissä syömään lounasta, ja Jamie ei pettänyt tälläkään kertaa. Edullinen ja maukas, siinä simppeli resepti italialaiseen hyvään ruokailuun! Ja muuten, Covent Gardenin liepeillä on rauhallisempaa kuin Oxford tai egent streetillä, jos haluaa käydä esim. Banana Republicissa, Cosilla, Massimo Duttilla ja TK Maxxissa.


Sain ikkunapöydän josta pystyi tarkkailemaan ihmisiä <3


Alkuun herkullista rapeaa mustekalaa ja aiolia. n. 6 puntaa.


Pääruuaksi valitsin pienen Penne Arrabiatan, n 6 puntaa.
Ja että, se oli yksi parhaista Penne Arrabiatoista joita olen syönyt!
Ja trust me, niitä on monia :D


Juu, tykkään että parmesaania on paljon. Siis tosi paljon.


Ehkä paras pastapaikka edullisemmasta hintaluokasta! Kuulin myös, että ketju on avannut ravintolan myös Tukholmaan. Pitää käydä testaamassa. Kaiken kaikkiaan, Lontoon visiitillä ainakin kannattaa käydä edes pikapastalla Jamie's Italianissa, toimipisteet löytyy netistä: https://www.jamieoliver.com/italian/.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti