perjantai 29. tammikuuta 2016

Naughty Burger testattu.. Yyh.

Testasimme uuden ja hypetetyn Akseli Herlevin pyörittämän Naughty Burgerin pari viikkoa takaperin ystävien kanssa. Perjantaina alkuillasta tilaa oli hyvin, ei tarvinnut jonottaa pöytää. Tämä paikka ei ota varauksia laisinkaan, niin hetken saattaa kiireaikoina joutua jonottamaan pöytää.

Naughty Burger, eli paikan peruspurilainen.

Täytyy nyt kerrankin haukkua jotain paikkaa kunnolla. Harvoin minua mikään ruoka oksettaa, mutta nyt kävi niin. Naughty Burgerin pihvi oli jotain niin kuvottavaa, että harvoin saa. Pihvi oli muka mediumiksi paistettu, minun kohdallani se tarkoitti harmaata väriä kauttaltaan. Rapeaa paistopintaa ei ollut ollenkaan. Pihvissä oli huomattavan suuria jänteitä yms. Vetinen, kuvottava. HYI. Tämä kuvan burgeri maksoi kympin verran. Roope Salmisen sanoin: ei ikinä, enää, ei ikinä!

Mac & Cheese, joka paljastuikin fritatuiksi palleroiksi. Ihan jees.


Bataatti-ranskalaiset kastikkeella. Hinta 4,90e. Maksaisitko? Minä en enää.


Haljua valjua. Yök. Purilaisen pihvi oli niin pahaa, että yksi ystävistäni jätti puolet syömättä. Samaa sanoi siskoni, joka kävi tuolla viikko meidän jälkeen. Hyi että! Nyt-liitteen kirjoittaja oli samoilla linjoilla kanssani siitä, että pihvi oli täyttä p***aa, ja jos sen saisi korjattua, voisi tämä paikka onnistuakin. Lisukkeet olivat kalliita hintaansa nähden. Bataattiranskalaiset kuulostivat hyvältä listalla, mutta oikeastihan tämä annos koostui valmis chilikastikkeesta, sipulista ja raneista. Ei mitään spessua. Kokonaisuudessaan olut + hampurilainen + lisuke oli noin 20e, joka on käypä hinta silloin kun ruoka maistuu hyvälle tai paikan tunnelma tai palvelu olisi mieleenpainuvaa.


Mutta, kaiken kaikkiaan, en suosittele tätä laisinkaan, en hyvän tunnelman, ruuan, palvelun, tai minkään vuoksi. Koska mitään erityisen hyvää ei jäänyt mieleen. HYI.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti