maanantai 23. toukokuuta 2016

Tenho Restobar, Hesarin uusi helmi

Voi Tenho, Tenkka, tai mikä lie. Kuulemma ennen aikaan tässä nykyisen Tenhon paikalla on sijainnut myös ravintola nimeltään Tenho, mutta ainakin isovanhempani kutsuivat paikkaa nimellä Tenkka. No, nyt Hesarilla on hirmuinen räkälä-baari Tenkka JA tämä uusi Tenho! Uusi Tenho avautui tässä kevät-talvella ja on nyt omalta osalta testattu kolmeen kertaan. Tämä Kallion ja Hesarin virkistäjä on ehdoton helmi. Tässä selitykset.


Kurpitsarisottoa, anjovis-mustekala-chilipizza, itse tehtyä ricottaa ja leipää hummuksella.


Sama setti, eri kulma.


Kolmesta kerrasta vain yhdellä muistin sitten ottaa kuvia, eräänä perjantaina ystäväni kanssa, saavuimme jo klo 18 maissa. Ja ai perkules kuinka juuri tällä kerralla maistuikin. Pizza oli todella maukas ja merenelävät herkullisia. Itse tehty ricotta, ai että, en voinut lopettaa syömistä. Ja risotto. Vau. Kahdestaan syötynä tämä määrä oli juuri passeli ja ei tarvinnut pöytävarausta. lasku skumppineen n. 20-22€ per nenä, not baaad!


Toisella iltakerralla kävin myös perjantai-iltana vähän myöhemmin, treffeillä tosin, pöytä oli varattuna klo 20. Tenho on tosi iso paikka mutta silti suosittelisin varaamaan pöydän ainakin viikonloppuihin. Näillä treffeillä nautittiin erinomaista pizzaa, viiniä ja GT:t, maistui, kaikki oli hyvää mutta palvelu sillä kerralla sinnepäin. Tosin, tiskillä osattiin kivasti kertoa viinivaihtoehdoista ummikollekin, joka ei kaikissa baarimaisissa rafloissa aina toteudu joko ammattitaidon, tietämättömyyden tai kiireen vuoksi.


Kerran on testattu myös Tenhon uusi lounas joka alkoi pari viikkoa sitten. Njams! Kympillä saa salaattipöydän ja keiton sekä leipää ja kahvin. Kahdellatoista eurolla tulee em. lisäksi lautasannos, joka ainakin meillä oli todella reilun kokoiset, testasimme lohta ja possua. ja palvelu pelaa ja tilaa on paljon, salaattipöytä huikean hyvä.


Palvelusta suuri kiitos sille rastapäiselle pojalle. Molemmilla hyvän palvelun kerroilla olet ollut meille ilontuoja ja oikea amamttilainen. Kiitos! Aina hyvää mieltä ja huippu palvelua.


Nyt vielä pitäisi testata Tenhon brunssi. Jos kolme aiempaa kokemusta pitävät paikkansa, luvassa on herkkuruokaa ja hyvää menoa. Tenholle kaiken kaikkiaan megasuositus! Hinta-laatu kohillaan, hyvä palvelu ja mieletön ruoka.


Tenho, Hesari, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti