torstai 19. toukokuuta 2016

The Mess, uusi ravintola Pikku-Roballa

Uusia  paikkoja tuntuua avautuvat Pikku-Roballe kuin sieniä sateella. Hiljattain tuo kyseinen katu on saanut virkistystä Lilla Robersin hotellin ja ravintolan myötä, ja uusia tuolokkaita ovat myös The Mess sekä Ravintola Vinkkeli.


The Mess on nimensä mukaisesti messi, ruokala, joka toimii päivisin lounaspaikkana ja illalla rentona illallispaikkana ja loungena. Käytännössä paikka on MOWin eli Mothership of Workin ruokala, joka toki on auki muillekin. Testasimme tämän paikan jo aiemmin keväällä, mutta siitähän jäi ylläripylläri kirjoittamatta...Selkeää linjaa heti menuvihkosta lähtien.

Jaettavia annoksiamme, kuinka nättejä!

Kurpitsa-orzopasta fetalla, ei enää listalla. Harmi, tämä oli namia!

Rapuja alkuun avokado-kurkku-hässäkällä. Ei enää listalla...


Ruoka oli hyvää, paitsi kanasalaatti joka oli melko turha ja mauton. Orzopasta kurpitsalla oli mieletön ja rapu-alkupala oli hyvää. Ja paikka oli tyhjä niin tunnelma oli perus-tiistai-iltana todella hiljainen. Tämä voi varmasti omalta osiltaan selittää sen, miksi menua on muuttunut sittemmin. Tämä on todella harmi, sillä nyt The Mess tarjoilee iltaisin lähinnä burgereita. Ei tainnut paikka lähteä käyntiin niinkuin oli alun alkaen ajateltu? Yleistä Helsingissä, mutta eipä tuota paikkaa myös yhtään markkinoitu ennen avaamista eikä sen jälkeen. Miksei? Ihme juttu. Koska burgereita kyllä saa muistakin paikoista.


Me, always :D

No mutta, jos se burgeri nyt kiinnostaa niin infoa löydät täältä: http://www.themess.fi/

Katsotaan kuinka kauan paikka selviää ilta-aikaan. Oma veikkaus: alle vuoden, valitettavasti, ei se niin ihmeellinen ruokala ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti