maanantai 20. tammikuuta 2014

Kaupungin paras pizza Virgin Oilissa?

Olen kuullut usealta eri taholta, että Virgin Oilissa olisi huippupizzat. En ollut koskaan syönyt täällä pizzaa, niin pitihän sitä kokeilla. Lauantai-ilta on aina ruuhkainen, mutta silti: odotimme pöytää 1,5 tuntia??! Meille sanottiin että odotus on n. 45min, joka on ok, mutta nälkäisenä baarin puolella puolentoistatunnin odotus alkoi todella ketuttamaan.

Baarin puolellakin olisi voinut syödä, mutta tajusimme sen liian myöhään :'(

The best pizza in town? I doubt that.

Pääsimme vihdoin pöytään ja saimme pizzat suht nopeasti, sillä tilasimme saman tien kun istuimme alas. Pyysimme myös leipää, jota ei ikinä saapunut. Pizzat tulivat, saimme pyytämäämme leipää, kaikki oli melkein hyvin. Paitsi, että pizzat olivat kylmiä / haaleita. Ja eivät todellakaan maukkaita. Kaksi siivua ilmakuivattua kinkkua 14,90€ maksavaan pizzaan? Voi kiitos. Ja kiitos siitä palvelusta, josta jäimme paitsi. Ensimmäinen tarjoilija, johon saimme kontaktin, oli se joka haki tyhjät lautasemme pois. Valitimme kylmistä pizzoista hänelle, koska hän oli ensimmäinen johon saimme yhteyden ruokailun aikana.

Haalean kylmä pizza, kaksi siivua kinkkua. Best thing ever.

Päätimme kokeilla lohipizzaa. Wrong decision.

Virgin Oil oli kyllä huono ravintolakokemus, ainakin noin lauantai-iltana. Ehkä paremmalla onnella sitten ensi kerralla, jos sellainen jostain syystä joskus tulee. Taidan kääntyä kuitenkin vaikka Putte'sin tai Skifferin pizzoihin, sillä Virgin Oilin pizzat eivät olleet mikään erikoinen makunautinto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti