perjantai 17. tammikuuta 2014

Uusi yritys Cantina Westissä

Kirjoitin syksyllä Cantina Westin flopista. Sain kutsun vierailla siellä uudestaan, ja tämä kerta olikin jo huomattavasti parempi. Nyt listat olivat vaihtuneet ja ruoka oli, noh, erilaista. Lista oli pitkä, ja se oli jaettu kolmeen eri teemaan; Mexico, Texas, Cajun.

Lista oli pitkä, mutta en tiedä onko se hyvä vai huono. Paljon valinnanvaraa ainakin!
Sisustus on se sama, mutta alakerrassa oli viihtyisämpää kuin yläkerrassa.
Empanada.
Finger food; jalapenoa, lammasmakkaraa, wingsejä, sipulirenkaita.
Shrimps Etouffee; tarjoilijan suositus, mutta valitettavasti melko mauton...

Täytyy kehua sen verran, että laatu ja ruokalista olivat parantuneet. En vain vieläkään ole täysin vakuuttunut, vaikka saimme huippua palvelua ja ison illallisen. Ison nimeomaan, sillä Cantina Westin tavoite on, että kukaan ei lähde sieltä nälkäisenä. Ehkä tämä paikka ei vain ole minun makuuni? Lievästi krapulainen mieheni oli nimittäin erittäin vakuuttunut ruuasta. Hän tilasi Texas ribsit, ja annos oli jättimäinen. Tämä nyt vaan on sellainen "mättöpaikka", jossa saa paljon ruokaa, mutta ehkä erilaista mitä yleensä tykkään syödä. Arvostan laatua, en määrää. Eli, paikka on huippuvalinta äijäporukalle tai muulle jengille joka haluaa kunnon mättöillan, ihan hyvälaatuisella ruualla ja kitchillä sisustuksella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti