tiistai 13. toukokuuta 2014

Vuoden odotuksen jälkeen: Street Gastron herkkuleivät

Street Gastro on varmasti jo monelle tuttu, mutta minä pääsin maistamaan noita hehkutettuja leipiä vasta viikko sitten. Ja kyllä kuulkaas maistui. Albertinkadun Street Gastro on aivan kotimme vieressä, ja siellä oli mukava käydä eräänä sunnuntaina pikalounaalla ja lähteä kaupungille. Plussaa juurikin siitä että ovat auki sunnuntaisinkin! Sunnuntai on Helsingin ravintoloille usein lepopäivä, ja on hankala miettiä mihin sunnuntaisin menisi syömään, koska lähes kaikki paikat ovat kiinni (lukuunottamatta perheravintoloita, usempia ketjuravintoloita ja pikaruokapaikkoja). Pikaruokaa meidän oli saatava, mutta jotain parempaa kuin pizzaa tai mäkkäriä.

Albertinkadun Street Gastro

Maistoimme ristiin possun ja härän. Molemmat hyviä, mutta härkä kohosi suosikiksemme. Aaah kun tuollaista leipää tekisi juuri nyt mieli...

Reilu vuosi Street Gastroa takana! Ensimmäinen pysyvä paikka aukesi muistaakseni Kallioon vuosi sitten maaliskuussa kun asuin vielä Lontoossa.

Possuleipä. Ei niin hyvä kuin härkäleipä.. Mutta maistui :)

Huippua pikaruokaa! Yhdeksällä eurolla sopiva lounasleipä ja odotusaika leivälle vaivaiset neljä minuuttia. Vinkkasin Street Gastrosta myös äidilleni, sillä lounaspaikkana tämä on mahtava, ja voisi sitä välillä lounastaa muutakin kuin työpaikkaruokalassa tai mättöbuffassa :)

Nopea palvelu, sopiva hintataso ja täyttävät leivät laadukkailla raaka-aineilla. Niin sitä pitää, suunta siis Street Gastroon!

Kolme Street Gastroa jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti