lauantai 25. lokakuuta 2014

Kesän paras brunssi, HSS Boathouse

Kesästä tuntuu olevan jo ikuisuus, mutta onneksi herkulliset ruokamuistot tuovat hyvän mielen kesästä. Itselleni yksi kesän kohokohdista ruokapuolella oli HSS Boathousen Lazy Sunday sunnuntai-brunssi.

Yhteysveneessä oli somistus kohillaan :)

Boathouse sijaitsee Liuskasaaressa, ja sinne pääsee joko omalla veneellä tai venekyydillä Kaivarin rannasta. Venekyyti maksaa 5e ja sen voi laittaa ravintolalaskuun. Muista pyytää kuitti, joka toimii lippuna yhteysveneessä.

Boathousen terassi on Helsingin paras.

Brunssin teemana tänä kesänä oli Shrimp & Ice cream. Katkarapuja pääsi itse kuorimaan, ja niitä löytyi savustettuina ja originelleina, ja lisukkeeksi oli paljon erilaisia kastikkeita. Näiden lisäksi oli herkullisia salaatteja, leipää ja vaihtuvaa leikkelettä. 

Alkuun otimm toast skagenin, njams!

Tai siis jäätelöä PITI olla jälkiruuaksi, ja jätskihimoissa päädyimmekin tälle brunssille. Nooh, taisi ruuhka yllättää ravintolan, sillä jätski loppui kesken ennen kuin pääsimme käsiksi jälkiruokaan. Samoin kuin loppui oheistuotteina olleet vaahtokarkkt, suklaapalat, strösselit ja muut.

Katkarapuja oli savustettuina ja originell - kova homma kuorimisessa, mutta kaiken vaivan arvoista!

Salaattipöydän antimia, kaikkia kivoja sörsseleitä ja kastikkeita piisasi.

Loppujen lopuksi keittiö sai väännettyä pienet satsit itse tehtyä jätskiä, joka olikin kyllä tosi hyvää, mutta eihän se ehtinyt kohmettua oikeaksi jäätelöksi :D

Sunday funday
Hyvä palvelu pelastaa paljon. Harmillista oli, että tässä tapauksessa emme edes saaneet hyvää palvelua resurssipulan vuoksi. Kaksi tarjoilijaa terassilla ei riittänyt palvelemaan n. 50 asiakaspaikkaa, mikä oli aivan ymmärrettävää.

Onneksi kuitenki saimme toiset skumpat kaupan päälle, niin mieli koheni. Ja, fiilis on se mikä ravintolakokemuksessa merkkaa, ja tästä jäi kaiken säädön jälkeen hyvä mieli. Joten, varmasti menen uudestaan, vaikka kaikki ei mennytkään pukeen! 

Ihana miljöö, hyvä ruoka, huono ja hidas muttei onneksi töykeä palvelu. Suositus silti  :) Toivottavasti ensi kesänä taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti