perjantai 3. lokakuuta 2014

Suomenlinnan Panimo

Vaikka tämä vinkki tulee vähän myöhässä (kesäkokemus), se ei haittaa, sillä tämä ihastuttava paikka on auki myös talvella.

Piipahdimme olutfanaatikko-poikaystäväni kanssa kesäretkellä Suomenlinnassa, ja tietysti lounas nautittiin Suomenlinnan Panimon ravintolassa. 

Täytyy kyllä kehua, herkullinen salaatti, alkuruoaksi tarkoitettu mutta riitti lounaaksi todella hyvin. Erittäin hyvät oluet ja kohtuullinen hintataso. Outo palvelu. Kysyin kauanko ruoan tuloon suunnilleen mahtaa mennä, ja tarjoilija-kassaneiti oli haluton lähtemään selvittämään asiaa. Noh, ruoka tuli nopeasti ja ehdimme lauttaan. 

Pirun hyvä salaatti!

Ja se salaatti, ai että. Salaatti paahdetusta Kolatun Waldemar -kuttucheddarista, punajuurta sekä pistaasipähkinöitä. Valehtelematta paras salaatti aikoihin. Kaikki osat kohillaan ja tuore leipä kylkeen, my kind of lunch. Kiitos ja ensi kertaan, tänne on tultava uudestaan :)

Ravintola Suomenlinnan Panimo, Helsinki, hyvä ellei erittäin hyvä

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen salaatti ja kesällä varmasti mukava paikka käydä lounaalla tai olusella. Tiedätkö onko panimo auki myös talvella?

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiitokset kommentistasi! Panimon ravintola on auki myös talvella, ja suosittelen piipahtamaan :)

    VastaaPoista