torstai 4. joulukuuta 2014

Lola's Cupcakes - Lontoon parhaat kuppikakut

Poikkesin taas Lontoon reissullani haukkaamassa kuppikakun lempipaikassani, Lola's Cupcakesissa. Tai no, kyseessä oli noutopiste niin otin kuppikakut meille mukaan. Tämä pieni leipomoketju tarjoaa mielestäni Lontoon parhaat cupcakesit, ja olen tästä aiemminkin kirjoitellut. Nyt heille oli tullut uusi söpö toimipiste Covent Gardeniin, josta on helppo shoppailun ohessa napata vaikka mini-cupcake mukaan. Hintakaan ei päätä huimaa, nämä herkut kustantavat vain 1,50£ kappale.

Tämän söpön paikan kyllä erottaa katukuvasta!


Jo itse liike on niin hellyttävän söpö! Valinnanvaraa on hirmuisesti, isoja ja pieniä, makeita ja vähemmän makeita. Otin itse banoffee ja rocky road -kuppikakut minikoossa.


Herkkua!

Vähän kuppikakut kuljetuksesta kärsivät, mutta mitäpä tuosta. Nämä ovat parasta herkkua minulle :)

Suosittelen lämpimästi näitä herkkuja. Lola's Cupcakes löytyy Lontoossa monesta paikasta, mm. Harrodsilta, Covent Gardenista, Top Shopista ja Selfridgesiltä. Toimipaikkoja on jo n. 10, liike on kasvanut huimasti viime vuosina!

Lue lisää ja ihastu: http://www.lolas-kitchen.co.uk/.

2 kommenttia:

  1. Apua, eihän tosta valikoimasta osaisi päättää mitä haluaa maistaa :) Harmi kun en ole itse törmännyt Lolas cupcakesiin Lontoossa käydessä. Myydäänkö näitä tuotteita myös ruokakaupoissa esim. Mark et Spencerissä?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Juu niitä on monessa paikassa mutta tietääkseni vain Harrod'silla noista ruokakaupoista, mutta sitten saa esim. Topshopista ja Selfridgesiltä :)

    VastaaPoista