keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tämän hetken halutuimmat: Helsinki

Se olisi kuulkaas joulu kohta! Oletteko käyneet jo joululounaalla? Me käväisimme ystävän kanssa Sipulin joulubuffetissa, joka oli UPEA, suosittelen! Laitan siitä postausta lähipäivinä. Mutta nyt, ne kauden himotuimmat tai uudet paikat.

Mercat. 


Kuva: www.mercat.fi

Mercat on uusi tapasbaari keskustassa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 4. Kuulemma hinnat aika kovat ja annokset pieniä, mutta himottaisi silti, jos hyviä tapaksia on kyseessä!


Pjazza.


Kuva: www.pjazza.fi

Pjazza = pizza + jazz. Kuulostaa hyvälle! Hyvä pizza maistuu varsinkin monesti jonain sunnuntaina pikkujoulukaudella... Tämä täytyy testata. Olen kuullut todella hyvää pizzoista, mutta palvelu on kuulemma huonoa, jopa ala-arvoista (olen lukenut useamman arvion jossa monissa sanotaan samaa).Bistro Sinne, Helsinki.

Kuva: www.sinnehelsinki.fi

Bistro Sinne on vakuttanut Porvoon ravintolallaan niin paljon, että Helsinkiläisille laitettiin pystyyn oma, lähemmäs kotia. Kuulemma kaupungin parhaat burgerit, täytyy testata.


Shanghai Cowboy

Kuva: www.shangaicowboy.fi


Shangai Cowboy syntyi uudelleen taas, nyt uudet 100-paikkaiset tilat ovat Königin tiloissa Mikonkadulla. Nyt omistajana on periaatteessa S-ryhmä, eli voipi olla että eri kuviot kuin aiemmin tiedossa, kuka tietää. Tämän haluan testata, rakastan street foodia.


El Jefe.

Kuva: www.eljefe.fi


Juurikin viikonloppuna puhuttiin tyttöjen kanssa, että Helsingissä ei ole yhtäkään baaria, jonne OIKEASTI haluaisi juhlimaan. Harmi, ettemme muistaneet El Jefeä, sillä tämä on testattava! Aion aloittaa El Jefen after workilla, jossa tarjolla Chili con carne + Corona hintaan 6,50€, eli todella hyvä hinta :)


1 kommentti:

  1. Ravintola Haviksen joulupöytä oli myös mielettömän hyvä :) Kiva kun Helsingissäkin on alkanut yleistymään after workit!

    VastaaPoista