tiistai 31. maaliskuuta 2015

Lie Mi, pho keittoa Kalliossa

Paljon hehkutettu Lie Mi tuli testattua tuossa äskettäin. Hauska paikka, ja pidän Siltasesta iltamestana, niin mikä mainio idea aloittaa ilta Liemessä syömässä ja siitä Siltaseen pitämään hauskaa :)

Minun pho ja Tiger


Lie Mi tarjoilee vietnamilaista pho-keittoa ja kevätkääryleitä, joita monet ruokabloggaajat ovat kehuneet. Valitsin listalta fishcakeja ja jättikatkarapuja sisältävän keiton. Listat ovat pöydissä, siitä ruksit oman ja seurueen valinnat ja sitten kassalle. Huom! palvelu oli ainoastaan englanniksi. Sitten kassalle maksu ja juoman tilaus ja pöytään odottamaan. Ruoka tulee nopeasti.

Menun vaihtoehdot

Sisustus

Kuin olisi oikeasti jossain muualla kuin Helsingissä!

Paikka oli hauska aina kaikkea mahdollisimman kitschiä sisustusta myöden. Toisaalta kitsch oli onnistunutta, sillä kylmä Tiger kädessä ja näkemättä muita asiakkaita, tuossa raflassa tuli fiilis että olen oikeasti jossain Aasian reissuulla. Ai, mutta ruma totuus paljastui kun käveli ulos kun tuulta ja vettä tuli ja meni vaakatasossa :D

Pho with fishcake and prawns

Lie Mi saa susoituksen, mutta hinta-laatusuhde jotenkin mättää. Meidän annokset valitettavasti eivät olleet sen 16€ arvoisia jota niistä pyydettiin, ottaen huomioon myös että ravintolassa on itsepalvelu ja sijainti on baarin takaosassa. Eli hinnan tarkistus niin tämä Lie Mi olisi perfect :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti