maanantai 13. heinäkuuta 2015

Ahorita Helsinki

Ahorita on uudelainen pikaruokakonsepti, jonka ensimmäinen ravintola avattiin Kluuviin pari viikkoa sitten. Konseptin takana ovat Royal Ravintolat sekä Richard McCormick, jolla tuntuu olevan konseptointi hallussa. Ahorita on hyvällä paikalla ja edullinen, mutta mutta, me ainakin jouduimme todistelemaan suurehkoa alkukankeutta. 

Kuva: www.ahorita.fi

Konsepti toimii niin, että linjaston alussa valitset joko "make your own taco"n, eli tilaat oman versiosi tacoista haluamistasi täytteistä, tai tilaat valmiin annoksen. Kaikkiin annoksiin kuuluu lemonade tai vesimelonimehu, mikä on kiva juttu. Otimme itse päätettävän, ja siinä kohtaan meni metsään. Homma toimii niin, että päätät oman päätäytteen (esim. possu, nauta tai lohi-siikaceviche). Sitten valitset lisätäytteen (esim. kookosriisin, paistettua kaalia, jne.). Sain ensin kaikki väärät täytteet yhteen tacooni, ja sitten siskolleni ei tarjottu mahdollisuutta valita lisätäytettä itse. Niin, siis teillä on konseptoitu itse valinta, mutta päätätte meidän puolesta vai? Ja se, joka linjaston ravintolan puolella kasasi annokset, ei tiennyt edes että täytteet menivät väärin. Hän ei siis edes tunnistanut laatikoissa olevia täytteitä, mitä ne olivat. Mitä jos olisin allerginen jollekin?


Nauta- ja kalataco sekä vesimelonimehu.

Näyttävät hyviltä!

Loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsimme maistelemaan. Tai niinhän sitä luulisi. Tacot olivat mauttomia ja mietoja. Itse kuori oli ihana ja pehmeä, maukas jopa, mutta kaikki muu höttöä. Itseäni jopa hieman ällötti tuo kalamix minkä valitsin yhteen tacoistani. Yyyh. Mutta tällä paikalla on Suomen ainoa oma lättykone, joten olisi kiva jos täytteetkin olisivat kohdallaan, niin kokonaisuus olisi varmasti hyvä.

Menemme varmasti uudestaan testaaamaan tämän Ahoritan sitten, kun alkukankeus on odotettavasti väistynyt. Sillä nyt en pitänyt annostani edes sen 7,50€ arvoisena mitä se maksoi. Mutta jatkossa tästä saattaa tulla oma lempipaikkani, edullinen pikaruoka, jos vain säätö loppuu. Testaa itse ja päätä.

Ahorita, Kluuvin kauppakeskus, Helsinki. Getting there, mutta tarvitsee aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti