maanantai 6. heinäkuuta 2015

Long time no see - Muru

Huh mikä blogitauko. Vaikka teitä lukijoita on suhteellisen vähän, olen saanut kyselyjä miksen ole kirjoittanut. Syönyt kyllä olen edelleen, mutta blogiin kirjoitaminen ei ole yksinkertaisesti huvittanut. Nyt kesällä aikaakin on enemmän niin innostuin uudelleen. Toivottavasti into pysyy päällä :)

Murun charcuterie eli leikkelelautanen.

Innostuin myös Murusta pariinkin otteeseen viime aikoina. Ystäväni kanssa olemme käyneet Murun baarin puolella pikkusyötävillä sekä juomilla.

Itse kuivatettuja lihoja a'la Muru ja pikkuisen juustoja.

Baarin puoli on mainio idea jos istumamukavuudesta on valmis tinkimään. Baarin puolella on n. 8 asiakaspaikkaa, ja siihen ei oteta varauksia. Me olemme aina saaneet pienen tilan tuosta, ja tämä on näppärä paikka ottaa rennosti hiukan syötävää ja lasilliset.

Tryffelirisotto, oma lempparini Murun risotoista!


Tästä en edes muista mitä syötiin toisella kevään Muru-kerralla. Mutta hyvää oli!

Onni on oma takka.

Eräällä kerralla tässä ihan hiljattain oli niin pirun kylmä perjantai-iltaa, että kotiin päästyäni oli syytä laittaa takka päälle. Ihana lämpö ja tunnelmoin vielä yhden viinilasillisen verran kotona. Rennoissa merkeissä on siis viime aikoina vapaat menneet, ja nyt yritän ryhdistäytyä tässä kirjoittelussa!

Muru jäi juuri kesälomalle, mutta avaa taas kesälomien jälkeen. Menkää ihmeessä syömään sinne, hyvin tehtyä ruokaa ja ihana palvelu. Ja jos ex-tempore paikkaa etsii keskustasta, tämä on aina kiva paikka. Charcuterie ja lasi viiniä n. 20€ per henkilö, riippuu paljonko syötävää tarvitsee. Risotto muistaakseni n. 15€.

Muru, Fredrikinkatu 41, Helsinki. Vahva suositus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti