lauantai 25. huhtikuuta 2015

Fransmannin brunssi

Kotkan Fransmannilla on hyvä brunssi. Tässä viimeaikoina blogissa näkyvät paikat ovat olleet S-ryhmän paikkoja, ja ihan ilman sen kummempaa syytä. Yleensä kun on kyse S-ryhmän ruokaravintoloista, ei onnistuta kovin hyvin. Fransmanni on poikkeus. Mieletön brunssi.

Sunnuntaisin klo 12-16.

Fransmannin brunssilla on tarjolla noutopöytä sekä pöytiin tarjoiltavat lämpimät, joista saa valita omansa. Valitsin itse Benedictin briossileivän, ja ai että, SE OLI MAINIO. Tässä listaa brunssista Fransmanni Helsingin sivuilta:


FRANSMANNIN MUNAKAS L, G

BENEDICTIN BRIOSSILEIPÄ VL

SKAGEN BRIOSSI VL

SEKÄ LASILLINEN KUOHUVIINIÄ
(tai alkoholiton vaihtoehto)

LISÄKSI RUNSAS NOUTOPÖYTÄ
Sisältäen mm. Vastapaistettua leipää, erilaisia salaatteja, leikkeleitä, juustoja, pekonia, pyttipannua, jälkiruokia kuten suklaa brownie, suklaaputous ja juustoja sekä paljon muita herkkuja.


Lihaa, ja laadukasta!

Ankanrintaa, savukinkkua ja salamia. Kaikki maittavia ja laadukkaita.

Perussetti.

Teevalikoimasta huima plussa: Clipperin teevalikoima sen perussetin sijaan!

Myös sisustus miellytti silmääni.

Erikoisuus: Ipadillä toimiva mehukone! Sai suuret naurut meidän porukalta :D

Kävimme ystävien kanssa Kotkan Fransmannin brunssilla. Uskon että konsepti on sama muillakin Fransmanneilla, ja tämä ainakin toimii. Hintaa brunssilla oli 19,90€ (S-etukortilla), ja tämä on juurikin sopiva hinta, ellei jopa edullinenkin tarjoiluihin nähden, hinta sisältää noutopöydän, lämpimän aamiaisherkun lautastarjoiluna, ja lasin kuoharia. Itse pidän siitä, että tarjottavaa voi olla väemmänkin, kunhan tarjoilut ovat laadukkaita. Täällä oli juuri niin: jälkiruokia ei tarvitse olla kymmentä erilaista kun oli macaronseja sekä brownie-kakkua, ja leikkeleet olivat todella laadukkaita, ja leipää oli mietitty, että se on tuoretta ja hieman erikoisempaa kuin perus hotelliaamiaisella. Aivan ihana kokemus, menisin koska vain uudestaan, hinta-laatusuhde on mieletön!

Suosittelen, hinta-laatusuhde on yksi parhaista. Menkää!

Lue lisää Fransmannin sivuilta


1 kommentti:

  1. Kävin itsekin kokeilemassa Kotkan Fransmannin brunssia ja en voi muuta kuin kehua! Pääruokana toiminut briossileipä oli valtava ja Ipadilla toimiva mehukone hauska keksintö, jaksaa viihdyttää lapsia ja vähän vanhempiakin ;) Meillä macaronsit loppuivat kesken ja mainitsimme tästä tarjoilijalle. Meni kymmenisen minuuttia, niin hän tuli tarjoilemaan macaronseja meille suoraan pöytään, eli saimme oikein hyvää ja ystävällistä palvelua :)

    VastaaPoista