keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hotelliaamiaisella: Radisson Blu Royal

Rauhalliset viikonloput ovat ihania. Niihin kuuluu myös hyvää ruokaa ja hitaita aamuja. Me päätimme hemmotella itseämme eräs sunnuntai, ja lähdimme naapuriin hotelliaamiaiselle.

Radisson Blu Royal hotelli sijaitsee Kampissa, Runeberginkadulla. Super Breakfast -konseptin aamiainen maksaa 15€ (normihinta 21€), ja Cityshopparilla saa kaksi aamiaista yhden hinnalla. Tällöin hinta määräytyy normihinnan mukaan, eli 10,50€ per nuppi. Ei ollenkaan paha, brunssitasoinen aamiainen puolet halvemmalla kuin brunssit! Aamiainen on auki viikonloppuisin klo 11 saakka, joten melko aikaisin pitää olla liikenteessä brunssiin verrattuna.

Ensimmäinen erä

Jugurtteja kansainväliseen makuun

Perusjutut

Lisää perusjuttuja. Lohi oli muuten kammottavan makuista! Jotain vikaa siinä oli, totesimme.

Erityismaininta siitä, että erikoiskahvit kuuluvat hintaan. Tosin niitä pitää tajuta kysyä, missään ei näistä lue.

Hintaan kuului myös munakkaat haluamallasi täytteellä.

Jälkiruokapöytä oli todella perus, ja brie oli niin pahaa etten syönyt sitä ollenkaan.

Aamiainen oli melko perushotelliaamiainen, mutta muutamilla erikoisjutuilla höystettynä. Onhan tämä todellakin Super Breakfast, ja tuohon 10,50€ todella hyvä. Mutta parannettavaa aina löytyy; raaka-aineet eivät olleet laadukkaita noutopöydässä, briessä ja lohessa jotain todella pahasti vialla. Erikoiskahveista voisi olla maininta. Vohvelit olivat valmiiksi paistettuina lämpölampun alla, parempi olisi jos ne paistettaisiin asiakkaan toiveesta. Mutta suurin ongelma tosiaan erittäin halvat ja tavalliset raaka-aineet. Verrattuna esim. Sokos Hotelin aamiaiseen, tässä ei laadussa ole mitään enempää, vaihtoehtoja vain löytyy paremmin.

MUTTA, siis täysi suositus tälle aamiaiselle, sillä kyllähän oli aivan mahtavaa saada tuolla hinnalla näin hyvä aamiainen. Mutta normihinnalla 21€ en söisi, silloin käyttäisin rahani laadukkaampaan brunssiin.

Käykää kokeilemassa! Radisson Blu Royal, Runeberginatu 2, 00100 Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti