keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Belge ja huono salaatti

Kaupungin huonoin salaatti hinta-laatusuhteeltaan on ehkä löytynyt. Tällainen pikahuomio tällä kertaa, ei mulla muuta.

YYYH.

Elikkäs käväisin Belgessä jokunen hetki sitten, kun ystävä halusi simpukoita. Ja niitä hän saikin, ne olivat erittäin maukkaita. Minä sitten päätin tilata herkullisen kuuloisen Belgen maalaissalaatin, hinta 17,10€. Kuulosti listalla hyvältä: Pulled chicken -kanaa, pekonia, neidon salaattia, kirsikkatomaattia, neulapapuja, yrttiperunasalaattia, granaattiomenaa, oliiveja, limettiaiolia ja sitrusvinaigrette.

Erityishuomio tuohon "pekonia". Mielestäni se on monikkomuoto eikä tässä salaatissa nyt ollut kuin yksi kuivahtanut pekoni. Tuo pulled chicken oli selkeästi valmiskamaa ja pavut myös. Annos siis oli vain koottu valmiista aineksista. Hyi S-ryhmä taas sen kerran: 17€ tästä ei ole lähelläkään kohtuullista. Liha oli valuvaa ja oudon makuista, ja salaatti ei ollut kovin iso. Ja nämä ainekset tuntuivat eilisen kamoilta, vaikka periaatteessa näistä listalla mainituista aineksista saisi oikeasti ihan hyvääkin aikaiseksi.

Pliis syökää salaattinne muualla, Belge toimii simpukoihin ja viinilasilliselle.

1 kommentti:

  1. Joo mäkään en voi käsittää, miten jonkun niin yksinkertaisen asian kuin salaatin voi mokata! Ja usein salaattien hinnat ovat jopa kalliimpia kuin muiden pääruokien, luulisi silloin saavan myös riittävän kokoisen annoksen.

    VastaaPoista