lauantai 11. huhtikuuta 2015

Cholossa taas! Meksikolaista ruokaa Helsingissä

Käväisin taas pitkästä aikaa Cholossa. Cholo on näppärä paikka, jos haluaa edullisesti hyvää ja nopeasti valmistuvaa ruokaa. Pikaruokala siis :)

Sisustus noudattelee autenttista fiilistä. Erityishuomio lautasliinatelineisiin, jotka menivät korniuden puolelle..

Cholo tarjoaa meksikolaista katuruokaa edulliseen hintaan. Kaikki annokset maksavat 9,80€. Alkuun valitset, missä muodossa annoksesi tulee: burrito, naked burrito, tacos ja tostadas. Tostadat on AINA olleet loppu kun minä pääsen paikalle, ja niitä haluaisin maistaa. Argh. No mutta, sitten valitset lihan tai vegeversion, ja kastikkeen. Tilaus tuodaan pöytään viiden minuutin kuluessa (yleensä). Huomioi, että nämä kaverit puhuvat ilmeisesti vain englantia.

Chicken tacos.

Minä valitsin viimeksi kanatacot medium-hotilla kastikkeella. Kestän tulisuutta kyllä jonkin verran, mutta huh heijaa meinasi tämä jäädä syömättä, oli niin spicy! En tiedä kämmäsikö kokki jotain kastikkeiden kanssa, mutta minulla ainakin nenä vuosi kun söin... Ehkä kanan marinadi oli tulista, muta sitten siitä pitäisi kyllä olla erikseen maininta. Söin kuitenkin! 

Ruoka on hyvää ja erittäin edullista, joten vahva suositus. Autenttisia makuja helpossa pikaruokalaympäristössä. Kaikki annokset vain sen 9,80€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti