perjantai 21. marraskuuta 2014

London calling

Tulin ilmoittamaan ilouutisen, olen nimittäin seuraavat neljä päivää lempikaupungissani, mitä ruokaan tulee. Lontoo, olen valmis, ja olen listannut seuraavat paikat testattaviksi, mikäli aika riittää:


The Breakfast Club

The Breakfast Club on legendaarinen brekupaikka, useita toimipisteitä. Haluan bacon & banana french toastin, niin hullulta se kuulostaa!Bobo Burger

Kaupungin puhutuimmat burgerit juuri nyt.Barrafina

Michelin-tähdellä palkittuja tapaksia, ilman Michelin-lisää hinnoissa.Social eating house

Hyviä drinkkejä, moderni speakeasy klassisella sisustuksella. Tänne menemme lounaalle: Michelin-tähden ravintolassa kolme ruokalajia lounaalla 23 puntaa. Tsiisus, totta kai tänne on päästävä!Harwood arms

Lontoon ainoa Michelin-tähden pubi. Edullinen.Shoryu


Yksi sana: ramen, ramen, ramen. Sitä haluan, koska en ole Helsingistä löytänyt. Njams!Nyt pakkaan laukut ja huomenna olenkin jo Lontoossa herkuttelemassa. Raporttia tulossa! :)


Kuvat: Ravintoloiden kotisivuilta

2 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, Lontoo on myös yksi minun lempikaupungeista :) Jään innolla odottamaan ravintola-arvosteluitasi. Täytyy kyllä myöntää, että bacon and banana french toast jäisi tilaamatta minulta, sen verran oudon kuuloinen yhdistelmä :D Toisaalta, syöhän ne jenkitkin pekoninsa pannareiden ja siirapin kera.. Onko muuten michelin tähden ravintoloissa illallisetkin edullisempia Suomeen verrattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi!

   Heh juu, kyllä tuo kieltämättä outo yhdistelmä on :)

   Michelin-illallisen saa huomattavasti edullisemmin kuin Suomesta, toki on niitä kalliitakin. Sanotaanko että halvimman Michelin-illallisen olen syönyt hintaan 18,95e / 2 ruokalajia.. Valikoimaa on hurjasti!

   Poista