sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pizzavinkki Helsinkiin - Splizzeria

Hei hoi pizzalovers! Annoskateuden aika on ohi! Pääkaupunkiimme avautui pari viikkoa sitten Salosta tuttu ravintola Splizzeria, josta saa puolikkaita pizzoja ja kokonaisia, jonka eri puolille valitaan eri täytteet. Tai, mieletön idea, voit ottaa toiselle puolelle pizzaa ja toiselle salaatin, tai vaikka salaatin missä molemmilla puolilla eri täytteet! Huikea konsepti, ja pakkohan tätä oli päästä testaamaan.

Ensin valitaan oma kombo.

Sitten siirrytään kassalle.

Pöydässä odotellaan että summeri hälyttää, ja sitten noudat kombosi kassalta.

Vaihtoehtoja on huimasti!

Ja tietysti unohdin ottaa pizzastani kuvan, eeeiiih! 

Kokonaiset pizzat 8,90€-9,90€ ja puolikkaat 4,90€-5,90€. Siinä aivan Rautatieasemaa vastapäätä, Kaivokatu 10, helppo löytää. Sisustus trendikkään simppeli. Älä istu talvella oven viereen, on kylmä ja tuulee.

Pizzat tulevat nopeasti vaikka paikka olisi ihan täynnä. Pizzat ovat ihan ok pizzoja, ja täytteet todella hyviä. Kuulemma pohja leivotaan Salossa ja kastikkeet tulevat Street Gastrolta. Salaatteja emme vielä testanneet mutta näyttivät maukkailta.

Vahva suositus!

www.splizzeria.fi

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Itse pidän juuri siitä, että ravintolassa voi tilata "sitä-sun-tätä" ja maistella kaikkea erilaista. Sujuiko kassalta tilaaminen nopeasti vai joutuiko jonottamaan?

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentistasi! Sama juttu, tuo oli iha huikeaa että sai tilata puolet ja puolet :) Kaikki sujui tosi näppärästi, eli sinne vaan kokeilemaan!

    VastaaPoista