lauantai 29. marraskuuta 2014

Lontoon ravintolavinkkejä vol 1: Aamiainen

Nonniin, nyt on Lontoossa taas käyty ja syöty hyvin. Tarjontaa on niin mielettömästi, ettei kaikissa ehdi mitenkään käydä. Itse asiassa, luin kerran lehdestä jutun (The Evening Standard), että jos kävisi Lontoossa joka päivä yhdessä näistä tuhansista ravintoloista, kaikissa käymiseen menisi melkein 50 vuotta! Huh!

Me lähdimme liikkeelle ensimmäisenä Lontoo-päivänämme aamiaisella The Breakfast Clubilla, joka on paljon kehuttu aamiais / brunssipaikka. Sijainteja on kuusi, ja me piipahdimme Hoxtonin toimipisteessä. Sohon paikka on kuulemma aina todella ruuhkainen, sillä siellä käy paljon turisteja ja tilaa ei ole niin plajon kuin esim. Hoxtonissa.


Huomioikaa, että tänne saa aina jonottaa pöytää. Tässä kuvaa jonosta jossa me seisoimme sateisena lauantaina. Me saimme kuitenkin pöydän 15 minuutissa, mutta olen kuullut että jonossa voi helposti mennä tunti... Olimme siis onnekkaita!Sisustus on ihanan rouhea ja ravintolassa on rento meininki. Erityisesti huomioni kiinnitti meidän ruokailusalimme katon valoköynnökset, tuollaiset haluaisin kotiinkin! Mies tosin ilmoitti, ettei se käy :DTilasin Eggs Florentine, eli englantilainen muffinileipä, pinaattia, uppomuna ja hollandaise-kastiketta. Otin lisäksi pekonia siihen kylkeen. Mies otti perinteisen englantilaisen aamiaisen, The Full Montyn, ja annos oli valtava.  Mutta se söi sen, kokonaan! Ruoka oli erinomaista ja annokset olivat runsaita. Annokset maksoivat 7-10£ ja meidän lasku kahveineen oli n. 25£ kahdelta hengeltä. 

The Breakfast Club on yksi Lontoon instituutiomaisista aamiaisravintoloista, täällä kannattaa poiketa brekulla Lontoon reissulla.

Suosittelen 100%!

Lue lisää ja tutustu menuun: www.thebreakfastclubcafes.com.

1 kommentti:

  1. Eggs Florentine näyttää herkulliselta!! Tota "full english breakfastia" en sen sijaan ole koskaan tajunnut :D Ja noi kattovalot on ihan superhienot, tahdon samanlaiset!

    VastaaPoista