maanantai 14. syyskuuta 2015

Turkuvinkkejä: Tårget

Turku on kyllä ihana kaupunki. Ja siitä tekee vielä ihanamman kaikki mahtavat ruokapaikat, joita helsinkiläinen kirjoittaja aina himoitsee. Kesälomalla pitää aina käydä kerran vähintään Turussa, ja niin myös tänä vuonna. Mietimme kovasti, minne menisimme syömään, ja vaihtoehtoina oli mm. Kaskis, Pinella ja Mami, mutta haimme nyt ehkä jotain rennompaa (lue: edullisempaa). Tällä kertaa Turussa pääsin testaamaan Tårgetin, Pizzariumin sekä Tintån, Turun klassikon, ja kaikki olivat oikein hyviä valintoja.

Tårgetin sisustus iski meihin kaikkiin, oikein trendikäs mutta silti lämmin tunnelma.

Tårgetissa kävimme casuaalilla illallisella tyttöporukalla. Olimme mielissämme edullisesta listasta ja viinitarjouksista (mm. puolikas rosé-pullo 10€). Aloitimme samppanjalla (lasi 9€, not bad!) ja jatkoimme rosélla iltaa.

Tapas-lajitelma kahdelle riitti ähkyyn asti meille neljälle.

Ystävän todella herkullinen rapurisotto.

Toisen ystävän valinta: punajuuri-vuohenjuustopitsa. Aah!

Minun savulohisalaatti. Voi että kuinka salaatti voi olla hyvää!

Ruokaa oli paljon ja maut hyviä, ja hinta todellakin kohallaan. Tårget osoittautui kaikkien mielestä positiiviseksi yllätykseksi, ja menisimme milloin vain uudestaan. Hyvin tehtyä ruokaa, hyvät raaka-aineet ja sopiva hinta sekä rento tunnelma. 

Kahvit terassilla.

Vahva suositus Tårgetille! Kohtuullinen hintataso, hyvä tunnelma ja laadukas ruoka. Dinneri per henkilö taisi olla n. 40€ luokkaa, johon kuului alkusamppis, jaettu lankku, vähän viiniä, pääruoka ja kahvi.

Löytyy Turusta, Linnankatu 3, Vähätori (joen rannassa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti