lauantai 12. syyskuuta 2015

Vielä ehtii nauttia auringosta, siispä Skifferiin!

Vielä tänäkin viikonloppuna voi nauttia kesän viimeisistä auringonsäteistä. Vielä on myös tarpeeksi lämmin käydä haukkaamassa Skifferin liuskat, jos ei ole sitä vielä tänä kesänä tehnyt.

Savulohisalaatti ja Soignon-liuska

Legendaarisessa Soignon-liuskassa on täytteenä mansikkaa, pinajjnsiemeniä, rucolaa ja vuohenjuustoa.

Skifferin piitsoja kutsutaan liuskoiksi, Liuskasaaren mukaan, jossa Skiffer sijaitsee. Skiffer on mukava terassi ja pitsapaikka meren äärellä, ja sinne pääsee joko omalla veneellä tai yhteysaluksella Kaivopuiston rannasta.

Savulohisalaatti oli maukas!

Jos et ole vielä ennättänyt Skifferiin tänä kesänä, vielä ehtii! Pitsat ovat huikean hyviä ja viini ihanaa, ja erityisesti lohisalaatti jäi mieleen, oli niin herkkua. Viinit olivat mielestäni suht edullisia, ja viini kohtuuhintaista: muistaakseni tämä rosé maksoi 35€ pullo (ja Le Petit Balthazar Rosé on omaan makuuni nappivalinta). Ruuat ovat suht hintavia, pitsat ja salaatit jotain 14-19€ luokkaa. Tai ei normaalisti olisi, mutta kun hintoihin tulee aina kuljetuslisä, eli laivaretki, joka maksaa noinkin lyhyeltä matkalta 5€ nuppi. Niin puolikas pullo viiniä, liuskapitsa ja kyyti maksoivat yhteensä about 38€. Ja siis vain kuitenki pitsaa ja viiniä.. Mutta hei, kerran kesässä!

Skiffer, suosittelen! Sijainti Liuskasaaressa, jonne pääsee yhteysaluksella Kaivopuiston rannasta, Cafe Caruselin vierestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti