lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hodari ja Hummeri ne yhteen sopii

Nyt on taas kulunut kauan siitä kun tänne viimeksi kirjottelin. Syöty ollaan edelleen, mutta tällä ja edellisellä viikolla vain ei ole löytynyt aikaa ruokajutuista kirjoittamiselle.

Noh, tässä vähän kuvia niinkin kaukaa kuin kaksi viikkoa sitten, kun Kaartin Hodari & Hummeri avasi ovensa.

Kyseessä siis Murun ja Pastiksen omistajien uusi "pikaruokapaikka", josta saa nimensä mukaan, hummeria ja hodaria! Ei varauksia, ja syödä saa alle kympilläkin. Täydellistä. Kun kuulin paikasta, tuli heti mieleen Lontoon Burger & Lobster, josta olen aiemmin kirjoittanut täällä. Alkuun olin pettynyt tästä lähes suorasta kopioinnista, mutta kuten kaveri totesi; mitä pahaa siinä on että joku jaksaa tuoda näitä siistejä juttuja tänne peräpohjolaan? No niinpä. 

Meitä oli siellä muutama... Ja jono vaan jatkui ja jatkui pitkälle ulos!

Olimme Hodari & Hummerissa heti ensimmäisten joukossa. Oli kiva kun ulkona odotimme, niin paikan päällikkö Samuil Angelov tuli iloisena tervehtimään jonottajia ja oli silminnähden fiiliksissä kun niin moni oli tullut paikalle. Ravintola siis aukesi virallisesti vasta tästä seuraavana tiistaina, ja ko.lauantain ylläriaukiolosta oli tieto vain Facebookissa. Hauska yksityiskohta; tuona lauantaina olisi saanut ilmaisen basic dogin jos olisi tuonut vastineeksi oman vanhan keittokirjan!

Siistii.

Menu on suppea mutta erittäin riittävä.

Lyhyestä virsi kaunis; menu on suppea mutta samalla loistava. Otimme perusdogit Peltolan Bluella, aaaahhh. Tosi hyvää, ja isot annokset! Sivuun vähän raneja parmesaanilla. Ensi kerralla haluan hummeridogin! Nuo hummerit itsessään eivät taida olla megasuosittuja, mutta kyllä niitäkin meni.

Paikka oli tosi pimeä joten kuvien laatu on suttuinen..

Hodarit olivat isoja ja lisukkeet pieniä. Paikka on minikokoinen, mutta aukiolot ovat melko hyvät; lounaasta myöhäiseen iltaan. Ja kun me tuolla avajaispäiviä ennen kävimme, porukassa oli ihana yhteisen tekemisen meininki; kukaan ei etuillut jonossa, hymyiltiin vieraisiin pöytiin ja jaettiin pöytiä ihan vieraiden ihmisten kanssa. Tosi epäsuomalaista! Eli ehkä sieltä Lontoosta tuli Burger & Lobster kopion myötä muutakin kuin ruokaidea; saimme samalla Suomeen tuulahduksen yhteisöllisyyttä ja sosiaalisuutta, ehkäpä.

Täydellinen lauantai-lounas!

Kaiken kaikkisesti; menkää Hummeri & Hodariin, se on hyvää! Lue lisää: http://hodari-hummeri.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti