perjantai 28. maaliskuuta 2014

Töölönranta - yksi Helsingin parhaista brunsseista

Ravintola Töölönrannassa saattaa olla Helsingin paras brunssi. Juu, se on kallis, ja juu, se on enemminkin sunnuntain lounas kun brunssi sen varsinaisessa merkityksessä (breakfast+lunch=brunch). Täältä kyllä löytyi munakokkelia ja nakkeja, mutta ei tuonne niiden takia mennä. Hintaa reilut 30€ muistaakseni, ja kuohuviiniä saa lisämaksusta.

Alkuruokapöytä buffet on kattava valikoima erilaisia salaatteja ja lämpimiä herkkuja, tällä kertaa oli mm. blinejä. Pääruokavaihtoehtoja oli kolme, ne tarjoillaan pöytään. Jälkiruokabuffet on loistava, ja ähky on taattu! Koko rahan edestä nääs. Pääruoka on aina lähes ollut pettymys, mutta ei tuonne sen takia mennäkkään, vaan noiden alku- ja jälkiruokabuffettien. Ja Töölönrannan leipä on omaa luokkaansa, aina yhtä hyvää talon focacciaa.

Miljöö on aivan megasuperihana, siinä Töölössä Töölönlahden rannalla on kiva viettää sunnuntaita hyvässä seurassa. Ravintola on todella hyvällä maulla sisustettu skandinaavisen tyylikkäästi. Esteettimen silmäni lepää aina tuonne mennessä. Olen käynyt Töölönrannan brunssilla monen monta kertaa, ja aina kokemus on yhtä ihana (ja täyttävä). Vaikka brunssi on vähän kalliimpi, se ajaa tyylikkäästi asiansa. Sillai vähän paremmin ja voi mennäkin vähän myöhemmin, kun myöhäinen kattaus on klo 15-17.30. 

Mättölautanen nro.1

Salaatteja löytyy, eli voi syödä vaikka ihan terveellisesti. Ei me vaan!

Silliä, ei mulle, kuvasin teille!

Häränrintaa ja palsternakkapyre. Tällä kertaa pääruokakin oli huippua!

Jälkkäriähky.

Menkää ja nauttikaa!

http://www.toolonranta.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti