keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kauden himotuimmat

Kauden himotuimmat, eli ravintolat joissa haluan käydä. Edullisempaa ja kalliimpaa, lounasta ja illallista, snackyä ja juomaa. Mutta tässä muutama vinkki:

Ai mun alkoi tekemään just mieli tartar-pihviä :D

Himoitsen kovasti pääseväni BW-ravintoloiden uutukaiseen, Brondaan. Paikka aukeaa vissiinkin 10.3., joten voi mennä parikin kuukautta että sinne saisi pöydän. Katsotaan...

Molemmat kuvat: http://ravintolabronda.fi/

Ja sitten siihen juomapuoleen. Mahtavat, taitavat Son of a Punchin baarimikot ovat lähteneet tekemään Krog Madamelle kirjastobaaria. Varmasti upeita drinkkejä ja hyvä tunnelma. Ja mikä olisikaan parempi ilta: ensin illalliselle Krog Madameen (mulla vasta lounas testattu) ja siitä siirtyä baarin puolelle drinkille. Ah.



Kuvat: http://madame.fi/ ja http://sonofapunch.com/

Tres Bones on myös vielä testaamatta ilta-aikaan. Sinne lähiaikoina, pliis.


Kuva: https://www.facebook.com/TresBones

Ja sitten vielä kunnon burgerille himottais. Varsinkin Intian jälkeen varmasti, kun ei ole nähnyt naudanlihaa pariin viikkoon. En ole vielä käynyt Hans Välimäen Midhillissä, se olisi testattava.


Kuvat: https://www.facebook.com/midhillbrgr

Ja sitten vielä huippuvinkki Kalliosta: Döner Kallio. Täytyy myöntää, en pidä kebabista juurikaan. Saksassa asuessani sitä tuli syötyä, ja erityisesti kanakebab maistui. Mutta, Suomesta ei mielestäni tähän mennessä ole saanut niin hyvää kebabia, että olisin siitä nauttinut. Ja kanakebabia ei ole tullut vastaan. Pyyntööni on vastattu, sillä Kalliosta kajahtaa! Uusi kebab-mesta Döner Kebab tarjoaa kunnon kebabia. Paikka aukesi tuossa alkuvuodesta (tammikuun lopussa?) ja on saavuttanut hullut jonot siitä lähtien. Jospa se olisi nyt rauhottunut ja kävisi kunnon kebabilla joku päivä. Minä en nimittäin pidä jonottamisesta... Täytyy poiketa :)

Kuva: https://www.facebook.com/DonerKallio

 Huh siinähän on taas vähäksi aikaa ihmeteltävää. Ongelmana on, että kaikki hyvä on epäterveellistä ja kaikki kalorit täytyy jumpata pois. Kun vaan voisi syödä ilman kiloja! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti