keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ruokahifistelijän viikko

Nyt on palauduttu Intian reissulta, virkeinä, levänneinä ja hieman taas maailmaa nähneinä. Intiasta kirjoittelen lisää myöhemmin.

Heti saavuttuani Suomeen, minua odotti kiva ruokahifistelijän viikko: kaksi tapahtumaa samalle viikolle! Viime viikolla riitti hurjasti tapahtumaa ruokarakastajalle. Perjantaina vierailin Gastro- messuilla ja ViiniExpossa, ja lauantaina oli Streats Helsinki- tapahtuma. Kaikkea hyvää!


Fazerin maailman ihanimman kahvilan pikalounas.

Messupäiväni pikalounas koostui läsähtäneestä croissantista ja kahvista. Ei kovin hehkeää, mutta kahvila oli hieno! Messukeskuksen ravintolat on hiljattain uudistettu, ja tämä sisäänkäynnin Fazer -kahvila oli U-P-E-A! Suomalaista designiä ja tyylillä laitettu, ai että.

ViiniExpossa Viinitien osastolla oli Tres Bonesin pojat tarjoamassa 5e pikkuannoksia. Njams!

Lempioluita löytyi myös, vaikka kyseessä oli viinimessut. Honey Dew Fullersin panimolta on suuri suosikki!

Messuilla mukana myös hirmu hyvä Rosita -olutmerkki. Alkoon tämä pliis!

Kuohuvaa, miten ihanat pullot!

Ja vähän samppanjaa lasiin.

Aperol Spritz in the making.

Sain myös lasiini Aperol Spritz- drinksun. Tämä drinkki on kuulemma ollut Helsingissä hehkutuksen kohteena viime kesän, ja nyt toivotaan etä hehkutus leviää koko Suomeen. Katsotaan kuin käy!

Gastrossa oli vaikka mitä herkkuja.

Multicateringin herkkuja maistettavana.

Italialaisia jäätelöitä oli useammallakin kojulla maistettavana.

Gastro -messut olivat mahtava aarreaitta uusista herkkujutuista, vaikka en alalla työskentelekään. Streat Helsinki katuruokafestivaali oli sen sijaan pettymys. Suuntasimme Helsingin torikortteleihin kolmen maissa, ja suurimmassa osassa kojuja oli jo lappu luukulla 'sold out' ja lopuissa hullut jonot. Eräs herra sanoi jonottaneensa burgeria kaksi tuntia. Saimme yhdet snäckit jonitettua ja totesimme ei kiitos jonoille ja lähdimme muualle syömään :( Liikaa porukkaa yhdelle tapahtumalle. Ja kuulemma jos olisi mennyt jo 12 maissa niin olisi välttynyt mielipahalta...

Yalla yalla!

Ne meidän ainoat snäckit saimme tästä kojusta; Casablanca chichen pita roll. Hyvää oli, ja mikä parasta, katuruualle oli hinta kohillaan, 4€ per annos! Näitä tapahtumia lisää kiitos, mutta vähemmällä väkimäärällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti