torstai 17. lokakuuta 2013

A perfect lunch: Sundmans Krog

Kävin eilen ystäväni kanssa lounalla Sundmans Krogissa. Täytyy kyllä kehua paikkaa, erityisesti Kauppahallin lounasta. Hintaa lounalla on 18,20€ per henkilö, ja sillä jaksaa kyllä pitkälle iltaan saakka. Lounas sisältää Sundmans Krogin kalapöydän alkuun ja valinnaisen pääruuan. Lounaan päätteeksi otimme vielä kahvit ja jaoimme päivän jälkiruuan, puolukkarahkapiirakan, joka oli todella hyvä.

Kalapöytä on erittäin runsas, ja pöytiin tarjoillaan sen lisukkeeksi tilliperunoita, leipää ja voita. Leivän sai valita useasta eri vaihtoehdosta, eilen oli tarjolla itse leivottua vaaleaa leipää, saaristolaisleipää, Eromangan ruisleipää sekä hapankorppua ja näkkileipää. Voin sanoa että saaristolaisleipä sopi todella hyvin skagen-katkarapumössön kanssa! Kalapöydästä löytyi esim. graavattua lohta, erilaisia sillejä ja silakkaa, sekä toast skagen -katkarapumössöä. Njams!

Hinta oli korkea "vain" lounaalle, mutta kokemus oli niin hyvä, että kyllä itseään kelpaa hemmotella silloin tällöin näin ihanalla miljööllä, palvelulla ja suomalaishenkisellä ruualla. Pääruuaksi valitsin metsästäjänpataa ja pekoni-perunapyreetä, joka oli herkullista. Ystäväni tilasi gratinoidun sienileivän, joka oli myös todella maittava. Sienileivän lisukkeena oli pieni vihreä salaatti ja ihania paahdettuja pikkutomaatteja.Palvelu oli lämminhenkistä ja aitoa. Ystäväni sanoikin, että tällaista palvelun tulisi olla kaikkialla!

Voin lämpimästi suositella Sundmans Krogia ainakin lounaalle, illallinen tässä paikassa on vielä testaamatta.

Katso lisätiedot: http://www.sundmans.fi/palvelumme/sundmans-krog.


Kalapöytä, lisäystä tuotiin juuri.

Aikamoinen alkuruoka!Gratinoitu sienileipä

Metsästäjänpataa


I just went to a lunch to Sundmans Krog in Helsinki yesterday. I can only say, that the visit was very pleasant. I recommend the place if you are looking for Finnish flavours with a decent price. The lunch cost 18,20€ pp and was truly worth it. Go and visit, you will get awesome food and good service in nice athomsphere. For lunch I recommend Market Hall lunch: you will get Krog's Fish Buffet for a starter and then you can choose a main course from multiple options. We ordered hunter's casserole and gratinated mushroom sandwich, both were really tasty.

Check out more on: http://www.sundmans.fi/palvelumme/sundmans-krog.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti