tiistai 29. lokakuuta 2013

Harrods, herkkutaivas

Harrodsista on tullut monelle Lontoon kävijälle must-visiitti. Niinhän se onkin, ei sellaisia jalokivilamppuja löydä Suomen sisustusosastoilta, ei tiettyjä herkkujuttuja edes Stockan Herkusta eikä sellaista laukkuvalikoimaa mistään liikkeestä Suomessa. Jos olet Harrodsilla käymässä, kannattaa kulkea egypiläisissä liukuportaissa, käydä sisustusosastolla, lemmikkipuolella ja ehdottomasti ruoka-osastolla. Ja niin, onhan se laukkuosastokin aika kiva! Lapsille löytyy leluosastolta niin kirjasto kuin Disney -osastokin, niin kannattaa jättää se väliin jos ei halua ostaa mitään ja on matkassa lasten kanssa, on varmaan nimittäin hankala päästä sieltä pois ilman ostoksia :)

Egyptian escalators

Liukuportaissa voi muuten silloin tällöin kuulla live-oopperaa tai muuta musisointia. Harrods on aina vähän enemmän, ja sieltä löytyy kaikki luksustuotteet - ja jos ei löydy niin tilataan. Erityisesti Harrodsin ruokaosasto on minulle tärkeä, ja siellä on pyöritty useasti. Ainoa miinus on, että herkkuosastolla on hirmu vaikeaa saada palvelua. Osastoilla on ainoastaan kassahenkilökuntaa, ei ketään keltä kysyä suosituksia jne.Lola's cupcakes

Lola's cupcakes, the Oreo one for me!

Love that old-fashioned decoration and those service uniforms!

Harrods is a luxury department store in London. Harrods is my favourite when it comes to groceries. There are so many things to choose from, especially the chocolate section is soooo good. When you visit Harrods, the Egyptian escalatos are a must, and so are the grocery section, home decoartions and pet department. Oh, and if you travel with kids, be aware that the toy department is amazing, and you maybe have to buy something!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti