perjantai 18. lokakuuta 2013

Afternoon coffee at Fratello

Helsingin keskustassa tuo kahvilavalikoima on suhteellisen suppea, ellei poistu aivan ydinkeskustasta vaikkapa Punavuoreen päin. On kuitenkin muutama paikka yli muiden, tässä niistä yksi.

Fratellossa saa yhdet Helsingin parhaista kahveista,ja tunnelmakin on mukava. Plussaa hinta-laatusuhteesta, sillä monet esim. ketjupaikoista ovat mielestäni aivan ylihinnoiteltuja tuotteiden laatuun nähden. Tilasin viimeksi Fratellossa lohivoileivän ja laten soijamaidolla. Oli mahtavaa, ettei maitoa oltu poltettu tulikuumaksi, eli kahvia pystyi nauttimaan saman tien (inhoan sitä kun saa liian kuuman kahvin, siksi tilaan laten yleensä "warm, not hot"). Fratellossa todellakin osataan kahvin salat vähän korkeammallakin tasolla, joten suosittelisin paikkaa kahvifiilistelijöille.

Leipä oli todella hyvä, se sisälsi lohta, fenkolia, yrttejä, punasipulia ja kastiketta (jota en muista juuri nyt mistä se koostui). Leivän sai valita kahdesta vaihtoehdosta, ja otin ciabattan. Hintaa tällä leivällä oli 6,30€, joka on todella hyvä hinta aika isohkosta välipalasta, kun ottaa huomion että monessa paikassa peruspatongistakin saa maksaa yli viisi euroa, ja täyteet on mitä on. Niin on monesti kyllä itse leipäkin.

Fratellolle pisteet kotiin, hinta-laatusuhde kulkee juuri niinkuin pitääkin; käsikädessä.

Perfect cuppa

Caffe Latte with soy milk

Awesome ciabatta


Sometimes I trouble finding a good coffee place in Helsinki city center. There are only a few places where the quality goes hand-in-hand with price. Fratello is one of those places. I went there the other day and had a caffe latte and a salmon ciabatta. The ciabatta cost 6,30€, which I think is a good price for a quality sandwich, which was a good sized (perfect for an afternoon snack!). At Fratello, they really know their coffee. My latte was served in perfect temperature, which don't usually happen that often in Helsinki. Also, I would recommend this place for true coffee enthusiasts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti