tiistai 22. lokakuuta 2013

Lunch at Krog Madame

Hehkutin pari postausta sitten paikkoja, joissa haluaisin käydä. Mainitsin että Krog Madamen lounas on paljon kehuttu. Noh, pääsin käymään siellä viime perjantaina, ja lounas todellakin oli sen 10,70€ arvoinen.

Salaattipöytä on paikan vetonaula. Salaattipöytään kuuluu erilaisia salaatteja ja makuja Välimereltä, ja mieleeni tuli Lontoon ravintoloista esim. Yalla Yalla. Salaattipöytä olisi melkein riittänyt pelkästään, sillä siinä oli niin monenlaista herkkua, esim. grillattuja kasviksia varmaan kolmessa eri muodossa, vihreää salaattia, hummusta, tomaattikastiketta, tsatsikia, taateleita, aprikooseja, leipää, ja vielä muutamaa erilaista salaattia. Kaikki oli todella tuoretta ja maukasta. Pisteet "oikeanlaisesta" hummuksesta!



Pääruoka sen sijaan oli pettymys. Tilasimme molemmat naudanlihapihvin, choronkastikkeella ja hasselbackan perunalla. Kaikki muu toimi, mutta pihvi oli mielestämme liian raaka. Ilmeisesti lounaalla kaikkien pihvit paistetaan saman kaavan mukaan, sillä mielipidettämme ei kysytty. Naudan "pihvi" oli melko sitkeää, luultavasti jostain halvemmasta kohdasta. Tämän tyyppinen liha tulee paistaa kypsemmäksi, ja olimme pettyneitä kun liha tuli kypsyysasteella medium-. Ei hyväksi tälle lihalle. Onneksi kastike pelasti paljon, ja peruna oli ok.



Kaiken kaikkiaan kyseessä on hinta-laatusuhteeltaan tavallista parempi lounas, ja suosittelen Krog Madamea lämpimästi. Ensi kerralla jätän pihvit tilaamatta ja otan pääruuaksi keiton, niin jaksaa salaattilautasenkin loppuun.



The lunch at Krog Madame was great, as expected. The main thing at this lunch is the salad table, be prepared! There are so many good things, and only a small plate... Grilled vegetables, many salads, dates and apricots, hummus, tsatsiki, etc... Everything is fresh and this is definately a quality lunch for 10,70€. Altough our steaks were too raw, since all the plates for lunch are served with the same style, medium-. For this "steak" (presumably some cheaper part of the beef), this is not right. I would grill this type of meat until medium+ or something. However, a good choron sauce and hasseback poatto saved a lot. All in all a good lunch with a very decent price. I will go again, but next time I will have a soup so I can eat more from the salad table.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti