torstai 31. lokakuuta 2013

Day & Nite Sushi Bar

Helsingissä on sellainen ongelma, että sushiravintoloita on vaikka millä mitalla, mutta hyvää sushia saa vain harvoista paikoista. Kävin vähän aikaa sitten lounaalla Itamaessa Forumissa, ja täytyy sanoa että se ei ollut mistään kotoisin. Paras tähän mennessä on mielestäni Umeshu Töölössä, mutta Day & Nite Sushi Bar oli ihan ok ja hyvällä hinta-laatusuhteella varustettu sushiravintola.

Kävimme syömässä Day & Nitessa pari viikkoa sitten, ja sushi oli hyvää ja edullista. Tilasimme 12 kpl annokset, ja hintaa niillä oli 14,50€ per annos. Lisäksi käytimme Cityshoppari-edun, -25 % kahdesta annoksesta. Hinta oli siis todella kohdillaan, ja sushi oli hyvää. Tuoreustaso ei niin hyvä kuin esim. Umeshussa, mutta paaaljon parempaa sushia kuin Itamaessa. Ravintola oli kivasti sisustettu, hyvinkin lounge -tyyliin. Ainoa ongelmamme oli palvelu. Istuimme pöydässä hyvän aikaa saamatta minkäänlaista huomiota, ja ystäväni kävi sitten tiskillä pyytämässä menun nähtäväksi. Menut kiikutettiin pöytään mitään sanomatta (kai nyt voi edes toivottaa tervetulleeksi?). Palvelu oli erittäin varautunutta, mutta voi hyvin olla että ongelmana oli kielimuuri. Noh, kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, menen varmasti uudestaan.
I visited Day & Nite Sushi Bar a few weeks ago. It is located in Helsinki, and serves good sushi with good price. This is way better than Itamae sushi, but not as good as the sushi in Umeshu for example. The experience was ok (the service wasn't too good) and sushi was fine, so I will visit this place again for sure.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti