maanantai 28. lokakuuta 2013

Ladurée London

Ladurée on ranskalainen herkkutalo, jonka macaron-leivoksia myydään tällä hetkellä eniten maailmassa. Lontoossa Laduréella on neljä myymälää, ja yksi hienoimmista sijaitsee Harrodsilla. Nautimme hiljattain iltapäiväkahvit kyseisessä kahvilassa/myymälässä.

The menu, so cute and old-fashioned!

Macaron -leivokset tulivat erittäin suosituiksi muutamia vuosia sitten, ja sen jälkeen macaronseja on näkynyt kaikkialla, jopa Pirkka-versioina pakastehyllyssä. Ladureen kahvilassa käynti on suuri nautinto, joskin palvelu on hieman huonoa, ainakin Harrodsin kahvilassa. Mutta, hinnat eivät ole aivan mahdottomat, ja Laduréella kahvilla käynti on ilo silmälle. Laduréella ei saa kuvata, siksipä kuvani ovat ainoastaan herkuistamme. Mainittakoon kuitenkin, että valikoimaa oli huimasti, ja seinät olivat kuorrutettu koriste-macaronseilla! Harrodsin Laduréelta saa myös ihan ruoka-annoksia, ja kruununjalokivenä listalta löytyy Laduréen hienostunut afternoon tea.

All my Ladurée macarons

The coffee china was so cute!

One of each, please! :)

Ja kylläpä maistui. Kahviastiasto oli ihanan värinen, sopi erittäin hyvin tunnelmaan. Jos käy Lontoon visiitillä Harrdosilla, kannattaa käydä kahvilla tässä Laduréen kahvilassa.

Ladurée at Harrods

Toinen helppo vaihtoehto, jos ei Lontoota juuri tunne, on löytää Covent Gardeniin ja siellä Laduréen liikkeeseen.

Ladurée Covent Garden store

Ladurée is a french patisserie, who's macarons are famous worldwide. Ladurée has four stores/ cafés in London, one of them at Harrods. We went to this Harrods Ladurée recently. The decoration is awesome, and the macarons, well, delicious! The service was quite lame, but ok. But I remember we were waiting our drinks forever, got wrong drinks and we left without tipping, cos the overall service was bad. However, this Ladurée is worth a visit when in London, and the second option in the city center is Ladurée in Covent Garden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti