maanantai 30. joulukuuta 2013

Café Tin Tin Tango - kahvilavinkki!

Hei unohdin erään tietyn kahvilan tuosta kahvilapostausten sarjasta! Café Tin Tin Tango kuuluu siihen ehdottomasti, koska se on sellainen sympaattinen kahvila. Tin Tin Tango sijaitsee Töölössä, ja kun itse asuu Kampissa, tulee siellä käytyä todella harvoin.


Olen käynyt täällä aiemmin, kun itse asuin Taka-Töölössä. Kyseessä on jännä kahvila, sillä siellä saa myös pestä pyykkinsä!


Minä valitsin listalta aamiaista, ja ystäväni otti salaatin, joka kuulosti hyvälle, mutta lopulta se osoittautui.. noh, mielenkiintoiseksi.


Salaatista nimittäin löytyi kaikkea täytettä. Ja suuri pettymys oli, kun listalla luki "Kalkkunasalaatti", niin silloin odotat kalkkunafileetä. Ja tässä salaatissa se kalkkuna oli leivänpäällisen muodossa. Ei hyvä. Salaatissa oli myös kaikkea artisokista tomaattiin, maustekurkkuihin (!!?), mutta leipä oli tuore ja hyvä. Mutta, sanoisin että lounasaikaan muualta saa paremman salaatin samalla hinnalla. Tosin, ystäväni sanoi, että maku oli kuitenkin hyvä, ja häntä lähinnä huvitti se, että kaiken maailman salaattitarpeet oli lykätty samalle lautaselle.


Minä sitten tykkään söpöistä purkeista. Keräilen näitä Wilkin&Sonsin purkkeja, koska näissä on hyvä säilyttää mausteita samoin kuin pilttipurkeissa.

Tin Tin Tangossa aamiaiset ovat todella kohtuuhintaisia, mutta palvelu ei juurikaan vakuuttanut. Salaatti on hyvin erikoinen ja paikka on suht ahdas. Silti siellä on sitä jotain mikä saa palaamaan ;) Joskaan en aio kyllä koskaan tilata täällä salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti