perjantai 13. joulukuuta 2013

Hyvä kahvila Helsingissä - Briossi

Konditoria Café Briossi on sympaattinen kahvila Kalevankadulla, pari minuuttia kellon alta. Kävin täällä hiljattain ystäväni ja hänen pikku tyttärensä kanssa. Yllättävän vaikeaa oli muuten pohtia kahvilaa, mikä olisi jollain tavalla uniikki mutta sinne pääsisi kellon alta nopeasti, ja lisäksi helppokulkuinen vauvanvaunujen kanssa. Päädyimme Briossiin, ja oikein teimme.


Briossin ovella meidät toivotti tervetulleeksi ystävällinen henkilökunta, joka heti alkoi tekemään vaunuille tilaa. Saimme järjestettyä vaunut pöydän viereen, mikä ei olekaan joka paikassa mahdollista.

Tarjottavaa riittää, myös lounasta.

Briossin herkkuja.

Palvelu oli niin ystävällistä kaikin puolin. Herkkutiski notkui, ja hinnat pysyivätkohtuullisina. Sisustus ja tarjonta oli hyvinkin perinteikästä, joskin simppeliä ja jokaisen makuun sopivaa.

Pistaasi-valkosuklaa cookie ja kahvia tietysti.

Briossi sopii myös pikkuväelle. Tämä pikkuneiti nautti Briossin vanhempien asiakkaiden suosiosta mielellään :)

Kaikki maistui ihan ok, mutta ei mitään tajunnanräjäyttävää, enemmänkin keskivahva suoritus. Täytyy myös lisätä, että tuo ylläoleva cookie ei ollut oikein mistään kotoisin. Sanoisin paikkaa vauvaystävälliseksi, mutta sisääntullessa on muutama rappunen ja vauvanhoitohuonetta ei ole (emme näin odottaneetkaan, eikä tarvitsekaan). Normikahvila, erikoisuutena oma leipomo, joten tuotteet ovat Briossissa aina tuoreita. Briossistä jäi hyvä maku, tänne tulemme uudestaan. Erityiskiitos sille herralle (olisiko omistaja?) joka auttoi meitä rattaiden kanssa ja laittoi kunnon kahvit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti