keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Vierailu Designmuseossa & kahvilavinkki

Kävimme viime viikolla sivistämässä itseämme Desigmuseossa Korkeavuorenkadulla. Tämä siis vitsinä, käyn museoissa jotta voin uskotella itselleni sivistyväni, ja koska museoissa nyt vaan kuuluu käydä. No ei kai, on ihan kiva vaihtaa esim. leffa vaihteeksi johonkin muuhun, ja päädyimme tällä kertaa Desigmuseoon, koska siellä on avoimet ovet (Lue: ilmainen sisäänpääsy) nyt 22.12.2013 asti.

Tällaista tänään @Designmuseo

Oikeasti suosittelen museoissa ja näyttelyissä käymistä ihan kaikille. Tykkäsin Lontoossa vierailla museoissa ja näyttelyissä kerran kuussa tms., ja olisi kiva ottaa tämä tavaksi Helsingissäkin. En nimittäin edes muista, milloin olen viimeksi käynyt Ateneumissa. Kiasmaan en edes halua, sillä jotenkin vierastan modernia taidetta (en tunne oloani mukavaksi en niin Kiasmassa enkä Tate Modernissa). Lontoossa suurimmat museot ovat ilmaisia, se olikin se juju. Designmuseossa oli esimerkiksi Linda Linkon graafisia taidonnäytteitä, jotka olivat hirmu mielenkiintoisia ja vieläpä todella hienoja.

Linda Linkon graafisia töitä

Sitten siihen että miten tämä kaikki liittyy ruuan fiilistelyyn: Designmuseossa on näytillä suomalaista designia, kuten Iittalan laseja sekä Arabian astioita. Myös, Desigmuseosta löytyy funkkishenkeen sisutettu CafeBar Luomus, jonne mieluusti poikkeaa kahville museokäynnin lomassa.

CafeBar Luomus

Designmuseoon on siis ilmainen sisäänpääsy vielä 22.12.2013 saakka, suosittelen poikkeamaan vaikka jouluostosten lomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti