perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulua odotellessa

Kuva Instagramista  #christmas

 Kohta hei on joulu! Joulu on ehdottomasti lempipyhäni, muilla ei niin väliä kunhan joulu onnistuu. Ja nyt kun ollaan päästy joulukuun puolelle, ohessa hieman viimeaikaisia jouluhömpötyksiäni...

Joulua kotona ja kaupungilla:

Kotona pitää olla joulu!

Kotiin pitää ehdottomasti tehdä joulu. Jokainen tyylillään, simppelisti tai rönsyilevästi, jotkut eivät tykkää ollenkaan. Minä tykkään, ja ostin täksi jouluksi uusia tuotteita H&M Homesta, kuten ylläolevan kuvan tyynynpäälliset. Asumme vanhassa puutalossa, jossa saa helposti lämpimän tunnelman. Laittaa vain takan tulille, kynttilöitä palamaan ja istuu glögi kädessä fiilistelemään. Lidlistä löytyi muuten oma glögilempparini; vaalea maustettu glögi! Todellä hyvää ja hieman vaihtelevaa verrattuna perinteiseen punaiseen.

Stockmannilla
Stockmannilla

Kotona neiti Piparinpaistajana


Joulua Lontoossa:

Apple Market, Covent Garden, London

Covent Garden, London

Lontoossa kannattaa käydä erityisesti Covent Gardenin Apple marketilla. Siellä on niin tunnelmallista ja paikka on kivasti laitettu. Mulled cider oli oma lempparini; yleensä Rekorderligiltä ilmestyy joulun alla talvisiideri, jonka voi myös lämmittää glögin (mulled wine) tyyliin. Herkkua!

Nyt voikin jo alkaa pohtia jouluruokia, mummms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti