tiistai 3. joulukuuta 2013

Burger & Lobster

Nyt huomio kaikki hummerirakastajat! Lontoosta on löytynyt paikka josta saa herkullisia hummeriannoksia vain 20 punnan hintaan, joka on melko käypä korvaus tuosta ylellisestä herkusta.

Kävin täällä jo aikaa sitten, mutta nyt kun kävin läpi Lontoon -reissun kuvia, löysin myös nämä Burger & Lobsterissa nappaamani kuvat.

Lobster

Menu on erittäin yksinkertainen; voit valita joko hummeria kahdella eri tavalla tai burgerin. Noh, burgerista tulee melko kallis, 20£, joten valitsimme hummeria. Kaverini tilasi puolikkaan hummerin, itse valitsin helpomman hummerisämpylän, joka oli nappivalinta. Poikaystäväni tilasi sen burgerin, ja sanoi että se oli yksi parhaista burgreista ever. Mutta tosiaan, keskityimme hummerien kuvaamiseen.

Lobster sandwich

Hummerileipä oli herkullinen. Hummerimössöä briossin sisällä, ranskalaisia ja salaatti. Lisukkeet olivat samat joka annoksessa. Burger & Lobstereita löytyy Lontoosta viidestä kaupunginosasta. Vaikka esim. Burger & Lobster Sohossa on ollut avoinna jo yli vuoden, jonoa riittää aina. Me satuimme paikalle sopivasti sunnuntaina klo 17, ja jonotimme "vaan" puoli tuntia.

Kaiken kaikkiaan jännä kokemus, menu on helppo, ja jos tykkäät hummerista, täältä sitä saa kohtuuhintaan! 


Tällainen kalakauppa tuli ironisesti vastaan kun matkustimme ravintolasta kotiin :)

Katso lisätiedot ja aukioloajat: http://www.burgerandlobster.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti