lauantai 30. marraskuuta 2013

Lisää kuppikakkuja!

Nyt on Lontoon reissu taas takana ja hirmuisesti jäi vielä näkemättä ja kokematta tälläkin kertaa. Asuimme nyt hotellissa nimeltä Kensington Close Hotel, joka sijaitsee Kensington High Streetin kupeessa Länsi-Lontoossa. Voin lämpimästi suositella kyseistä hotellia jos etsit vähän laadukkaampaa hotellia kohtuuhinnalla. Lontoossa on yllättävän vaikea löytää hyvää hotellia, joka ei olisi ylihinnnoiteltu - saatat joutua maksamaan jostain hirmuisesta luukusta jopa 200 eur / yö, jos et jatka etsimistä, sillä aina se hyväkin vaihtoehto löytyy. Suosittelen budjettimatkaajille EasyHotelia, easyjetin hotelliketjua. Hotellihuoneet heillä on alkaen 39 puntaa / yö, ja heillä on hotelleja useilla sijainneilla Lontoon keskustan alueella.


Matkustin Lontooseen sillä mielellä, että haluan syödä mahdollisimman paljon ja eri paikoissa, ja sellaista ruokaa jota ei saa Suomesta. Noh, aika ei vain riittänyt kaikkeen. Mutta joitain uusia suosituksia on tulossa, tässä niistä yksi, sillä Lola's Cupcakes on avannut uuden myymälän söpön kuppikakkukärryn muodossa.Kirjoitin jonkin aikaa sitten kuppikakkubuumista, joka ei vieläkään ota laantuakseen. Lola's Cupcakes on oma Lontoon kuppikakkulempparini kaikkien ihanien kauppiaiden joukosta. Tai no on se Hummingbird Bakery aikas kiva myös! Lola's Cupcakesilla vain on kohtuullinen hintataso, ja heiltä saa myös ihana pikkuruisia cupcakeja pieneen makeanhimoon, tai voi ostaa jopa kaksi erilaista ja maistella :) Kuppikakkuihin pätee usein sanonta "moni kakku päältä kaunis", eli ne ei maistu  miltään. Lola'sin kohdalla tämä ei onneksi päde, vaan herkut todella maistuvat!

Ilokseni huomasin, että myös High Street Kensingtonin asemalle on avattu Lola's Cupcakes myyntipiste. Kyseessä on ei-niin-pysyvä ratkaisu jännän kuppikakkukärryn muodossa. Ihana idea! Kärryn voi sitten siirtää sinne missä sitä tarvitaan. Käykää kokeilemassa Lolan herkkuja esimerkiksi High Street Kensingtonilla, Oxford streetin Topshopissa, Harrodsilla tai Spitalfields marketilla.I just visited London for five days. I had a list in mind which restaurants I want to test this time, but the time was not enough. However, I got the chance to try out a few new restaurants and a few old favourites. Lola's Cupcakes is an old favourite of mine, but now in a new location.

In London, there are so many cupcake stores to choose from. My favourite is Lola's Cupcakes, which have stores e.g. at High Street Kensington, Topshop Oxford Street, Harrods and Spitalfields market. They are tasty, and best thing is that they always have a selection of mini-cupcakes, so you can get two and taste different flavours more!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti