lauantai 16. marraskuuta 2013

Brunssi Helsingissä: Fanny

Brunssit ovat tällä hetkellä ilmeisen IN Helsingissä, tai no, ovat olleet jo hyvän aikaa. Tarjontaa riittää hieman fiinimmistä paikoista (Töölönranta) niihin baari-illan jälkeisiin brunsseihin (Pacifico), ja kaikkea näiden väliltä. Välillä tuntuu olevan hankalaa löytää hyvän hinta-laatusuhteen brunssia, mutta tässäpä yksi.

Fanny on viehättävä pikku kahvila Koffin puiston kupeessa, sopivasti Hietsun torin vieressä. Kävimme kesän lopulla ystäväni kanssa Fannyssa brunssilla, ja sitä ennen oli mukava käydä tarkastamassa Hietsun kirppiksen tarjonta. Hietsun halli on myös hiljattain muutettu ruokahalliksi, jossa on kiva käydä brunssin jälkeen ostoksilla. Hietsun ympäristössä voi siis viettää vaikka kokonaisen kesäpäivän!Fannyn brunssi oli oikein mukiinmenevä, ja hintaa tällä huvilla oli 17€ per nenä, ja lisäksi kuohuviiniä voi ostaa lisähintaan 3€ / lasi. Tämä brunssi oli enemmän aamiaispainotteinen kuin esim. Töölönrannan sunnuntaibrunssi. Unohdin tietty ottaa kuvia ruokatarjonnasta, mutta kaikki brunssin perusainekset löytyvät, ja lisänä aina erilaisia salaatteja sekä muutama lämmin vaihtoehto. Suosittelen, sillä täällä on sopivan rento tunnelma, hyvää ruokaa ja hinta-laatusuhde kohdallaan.
Sometimes it might be difficult to find a good place for a brunch in Helsinki. I decided to recommend Café Fanny, since there the quality and price go hand-in-hand. Relaxed athmosphere combined with good food - I recommend! The brunch costs 17€ per person, and sparkling wine is available at 3€ per glass. The Hietalahti flea market and market hall are just across the street, so you can spend the whole summer day around that area!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti