perjantai 29. marraskuuta 2013

Oooh Tres Bones!

Pääsin kuin pääsinkin viime viikolla lounaalle Tres Bonesiin. Ravintola sijaitsee Annankadulla Helsingin keskustassa. Sisustus on erittäin punavuorelainen (lue: hipsteriyden huipentuma), eli sisustuksessa on suosittu teollisuustyyliä yhdistettynä moderniin designiin. Tykkään! Tulee ihan mieleen Lontoon baarit ja ravintolat, jotka on sisustettu ns. industrial -tyyliin.

Industrial vs. Modern

Ruokapuolen lisäksi täältä löytyy myös baarin puoli sekä alakerran klubimainen baari. Kävin alakerran baarissa pari viikkoa sitten, ja propsit ehdottomasti Tres Bonesin olutvalikoimalle. Täältä löytyy lemppareita Hoegaardenista Brooklyn Lagerin kautta Sierra Nevada Pale Aleen ja paljon siltä väliltä. Baarikäynnin miinusta oli että paikka oli ainakin tuona perjantaina tyhjä, ja baarin tyttö ei tiennyt oluista juuri mitään. Mutta mehän tiedämme! :D

Tres Bones on myös noteerattu uudessa Glorian Ruoka & Viinissä, ja he kävivät testaamassa illallisen. Me kävimme lounaalla, joka oli todella hyvä siihen hintaan, illallinen olisi varmasti ollut vielä parempi. Lounasmenu vaihtuu kerran viikossa; alkuviikolle on oma menu ja loppuviikolle oma.


Tilasimme kurpitsakeiton seesamimaustetuilla katkaravuilla, 10€. Hyvää oli! Tres Bonesia on arvosteltu liian pienistä annoksista, mutta omasta mielestäni keitto + leipä on juuri sopiva lounaalle. Totta on, että tämä ei ole mikään mättöpaikka, joten jätä väliin jos pidät valtavista buffet-lounaista. Itse tykkään maksaa muutaman euron lisää erittäin hyvästä annoksesta, vaikka se sitten olisi pienempi kuin mättölounas. Keitto on kuitenkin saman hintainen kuin "normilounas", ja ihmetyttää miten näin edullisesti saa näin hyvää! Siihen tarvitaan keittotaitoa, uskon.

Söpöjä yksityiskohtia kattauksessa!

Kurpitsakeitto seesamilla maustetuilla katkaravuilla

Tres Bonesissa on tarjolla myös Movember -jälkiruoka, marraskuun Movember -liikeen tueksi. Arvostan! Toivottavasti jälkkärin tuloista muistetaan myös lahjoittaa osa sinne hyväntekeväisyyteen.

Hienoa! Ja vielä yhdistää tämä sisustukseen, wau!

Mandariinia & Lakritsaa

Arvostan myös pieniä söpöjä yksityiskohtia kattauksessa, kuten vähän kivempia lasikannuja, sokeripurkkeja yms.

Söpöä!

Kaiken kaikkiaan suosittelen lounasta lämmöllä, uskomattoman hyvää ruokaa vähällä rahalla. Toivottavasti pääsen käymään täällä myös illallisella joku kerta.

Luin useita arvosteluja Tres Bonesin huonosta palvelusta, ja allekirjoitan tämän osittain. Ainakin ne tytöt, jotka meitä palvelivat, tuntuivat olevan vähän pihalla. Yllättävää häsläämistä ja tökeröä palvelua, mutta meitä se ei haitannut, lounaalla kun ei mielestäni mitään superpalvelua tarvitsekaan odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti