keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Tämän viikon Helsingin lounaslempparit

Tällä viikolla pääsen useampaan kertaan lounaalle, maistelemaan taas uusia elämyksiä. Tietysti pitää tarkistaa lounaslistat niistä paikoista, joissa on halunnut käydä. Lisäksi löysin muutaman muun kivan lisän. Tässä tämän viikon lounaslemppareitani, joissa en ole kyllä kaikissa käynyt, mutta tarkoitus on:


TRES BONES

Jipii tänne pääsen tänään! Kiinnostukseni herätti tuttava, joka työskentelee tämän paikan keittiössä. Tres Bones on hyvällä paikalla, nuorekas, ja öh, erittäin hipsteripaikka. Lounas kuulostaa houkuttelevalta, ja mikä parasta: kaikki lounasannokset maksavat alle 16 euroa, suurin osa 10-12 euroa. Katsotaan myöhemmin miltä sitten maistui!

Kuva Tres Bonesin FB-sivuilta.


Kuva Tres Bonesin FB-sivuilta.LUNGBERG

Tämä ravintola on tullut Punavuoreen sillä aikaa kun asuimme Lontoossa. Lungbergin tavoite on olla helposti lähestyttävä kortteliravintola, josta saa hyvää ruokaa. Lounaslista kuulosti minun korvaani aikas tavalliselta, ja paikkaa on haukuttu liian kalliiksi. Arvostelut eat.fi:ssä saivat minut ainakin tälle päivälle jättämään Lungbergin lounaan väliin, mutta ehkä myöhemmin tällä viikolla. Vaikuttaa olevan juuri sitä tyyliä, joka on nyt in - punavuorelaishipsteriystyylillä sisutettu. Lounas kustantaa noin 10-12 euroa.

Kuva on ainoa joka löytyy Lungbergin nettisivuilta :)


TORI

Tori on vanha tuttavuus, mutta en ole koskaan käynyt täällä lounaalla. Olen haaveillut sellaisesta oikein kermaisesta ja täyteläisestä lohikeitosta. Kokemukseni mukaan Torin lohikeitto on todella hyvä (kilpailee ykköspaikasta omalla lohikeittolistallani Eliten kanssa) ja ei paljon lompakkoa kavenna. Lounas vaikuttaa hyvin suunnitellulta ja hinta on kohdallaan, sillä kaikki annokset maksavat 9€. Se on kuulkaas kohtuuhinta lounaasta! Toivottavasti pääsen testaamaan tämän mahdollisimman pian.

Kuva Ravintola Torin FB-sivuilta.

Kuva Ravintola Torin FB-sivuilta.


FUKU

Tämä on minulle uusi paikka! Vaikkakin Fuku sijaitsee ihan kotikulmillani, en ole sitä aiemmin bongannut. Kävelin eräänä päivänä taas tästä ohi, ja otin asiakseni selvittää paikan menun. Sushibuffethan se oli, eikä kyllä hinnalla pilattu! Arkisin lounasbuffet kustantaa 12,50€ ja buffetia saa ostaa myös iltaisin ja viikonloppuisin korotettuun hintaan. Kerran kävin jo sisällä asti, mutta olisimme joutuneet jonottamaan pöytää (mikä oli ihan ymmärrettävää), mutta totesimme että sillä kertaa menemme muualle. Mutta, haluan tänne vielä joku päivä sillä kerkesin vilkaista buffetin antimia. Buffet näytti paljon runsaammalta kuin muut samantasoiset/hintaiset paikat. Olen kuullut ystäviltä sekä hyvää että keskivertoa palautetta, katsotaanhan tarkemmin asiaa kun minä pääsen täällä käymään. Ja se on toivottavasti pian!

Kuva Fukun FB-sivuilta.


KROG MADAME

Tänne haluan uudestaan nyt heti äkkiä! Viimeksi kun kävimme, oli niin hyvää että olen suositellut paikkaa kaikille. Ja jotta voin edelleen suositella, täytyy käydä siellä taas arvioimassa lounaan maistuvuus :)

Ja nyt ei muuta kun lounaalle mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti